jej link. może macie dla mnie jakieś wskazówki czy rady?
...
Napisał(a)
Witam mam nadzieje że mi pomożecie. Ważę około 58 kg mam 177cm wzrostu. jestem strasznie chudy. Chcę przytyć ale jakoś mi sie to nie udaje nie wiem w czym jest problem jem bardzo dużo. Kupiłem ostatnio Odżywkę: http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/products_id/1598
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niezbędne minimum to dać z siebie maximum
...
Napisał(a)
jedz dużo potraw wysokobiałkowych i węglowodanowych. Możesz kupić carbo (węglowodany) i pić 2-3 razy dziennie.
...
Napisał(a)
przydalby sie wiek:> po 2 zostaw suplementy, grunt to dobra dieta.
Jezeli po miesiacu organizm przyzwyczai sie do diety i bedziesz mial dobre i widoczne osiagniecia to mozesz kupic jakies bialko dla uzupelnienia diety ale na sam poczatek to tylko strata hajsu lepiej zainwestuj w dobre jedzenie a napewno latwo pujdzie;]poczytaj o odzywianiu.
javascript: test('
');
');
Jezeli po miesiacu organizm przyzwyczai sie do diety i bedziesz mial dobre i widoczne osiagniecia to mozesz kupic jakies bialko dla uzupelnienia diety ale na sam poczatek to tylko strata hajsu lepiej zainwestuj w dobre jedzenie a napewno latwo pujdzie;]poczytaj o odzywianiu.

Ćwicze, ćwicze, ćwicze wiecej, jem więcej tak to jest mniej więcej.
...
Napisał(a)
GSP napisał
jedz dużo potraw wysokobiałkowych i węglowodanowych. Możesz kupić carbo (węglowodany) i pić 2-3 razy dziennie.
staraj sie wiedziec co mówisz, a nie mówic co wiesz.
staraj sie wiedziec co mówisz, a nie mówic co wiesz.
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
...
Napisał(a)
Jak carbo to ewentualnie po treningu ale nie zamiast posilku.
On ma pomodz ci w regeneracji po treningu a nie przed nim.
Przypuszczam ze biorac go np bezposrednio przed treningiem dostarczysz "zbednych"zapasow ktore organizm pod czas wysilku "spali", a powinien zajac sie spalaniem tego co posiadasz a nie tego co mu w nadmiarze dostarczyles. Wiec mysle, ze carbo styknie po treningu.
On ma pomodz ci w regeneracji po treningu a nie przed nim.
Przypuszczam ze biorac go np bezposrednio przed treningiem dostarczysz "zbednych"zapasow ktore organizm pod czas wysilku "spali", a powinien zajac sie spalaniem tego co posiadasz a nie tego co mu w nadmiarze dostarczyles. Wiec mysle, ze carbo styknie po treningu.
Ćwicze, ćwicze, ćwicze wiecej, jem więcej tak to jest mniej więcej.
Poprzedni temat
Dieta na mase do ocenki
Następny temat
szeroka klatka i redukcja tłuszczu z klatki piersiowej
Polecane artykuły