http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
wg mnie też za duże odchylanie tułowia popracuj jeszcze nad pozycją bo zaczynasz z lekko ugiętych pleców
...
Napisał(a)
ok chuck, z tym zaczynaniem na ugietych dopiero teraz zauwazyłem na filmiku:)
Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk
...
Napisał(a)
No tak, nikt nie komentuje bo wszystko jest zawarte w tym tescie hhehehe i nikt nie ma powodow zeby napisac Tobie negatywny komentarz hehe 

...
Napisał(a)
heheh nie no cybul nie ma ludzi idealnych ale jak to mówia ""Nobody" is perfect...My name sie "nobody":)"
Dietetyk
...
Napisał(a)
Volferine, wstrzymaj sie jeszcze troche bedzie podsumowanie (czekam na aparat) i tam opisze kazdy produkt.
Dietetyk
...
Napisał(a)
Witam, czas na podsumowanie.
Waga 73 77,1
Klatka 102 104,7
Biceps 35,5 36 :/
Pas 83 83!!J
Udo 59 60,5
Przedramie 30 30,6
Barki 119 122
Test trwał 49 dni.
Opis suplementów i odżywek:
Horse power:
Smak- 2/10
Pobudzenie 5/10
Pompa 7/10
Ropzuszczalnośc 5/10
Na początku dawkowałem go po pół porcji później zmieniłem na cała a pod koniec cyklu brałem ponad 1 porcje wtedy już pompa był ładna:0 Chyba już nie wrócę do tego suplementu. wg mnie produkt średni, przynajmniej tak na mnie podziałał, ale ogólnie godny uwagi.
Shock therapy
Smak 9/10
Pobudzenie 10/10
Pompa 8/10
Rozpuszczalnosc 8/10
Mmm stary dobry shock, jak do tej pory jeden z najlepszych, najwydajniejszych i najlepiej na mnie działających supli. Trzeba uważać z dawkowaniem na początku brałem po pól porcji ale po 3 treningach zmieniłem już na cała. Spróbowałem raz 1,5 porcji ale skończyło się to wizytą w klopieJ Bardzo dobry produkt i polecam wszystkim
Storm
Tak jak przy shocku. Teki zestaw to ekipa z wyższej półki w działaniu no i cenowoJ. Smak b. Dobry nie nudził się. Siła bardzo ładnie idzie. Warto wrócić do tego produktu.
Prolongatum:
Smak 8/10 czekolada z mlekiem ok. ale z wodą :/
Rozpuszczalność 8/10 trochę się pienie ale później wszystko opada.
Działania nie można opisać ale to białko towarzyszy mi przy każdym cykluJ akurat trafiłem na promocji 4x 750 z 180 zł , ale cena juz podskoczyła ładnie to jedyny minus.
Giant mega mass
Smak 9/10 truskawka trochę za słodka ale nie to co truskawka z vitala
Rozpuszczalność 10/10 dwa ruchy i po kłopocieJ
Tak jak przy białku, ciężko powiedzieć jak działał ,ale b. dobrze spełniał swoja funkcje zastąpienie posiłków, bo bardzo często mnie ratował w szkole. Poza tym brałem go po treningu.
Vita-min Olimp, ZMA apteczne, O-3
Tutaj się nie wypowiadam bo każdy wie ze to podstawa suplementacji w tym sporcieJ
Na zarcie wydałem ok. 500zł
zdjecia beda jak mi sie program sciągnie.
Waga 73 77,1
Klatka 102 104,7
Biceps 35,5 36 :/
Pas 83 83!!J
Udo 59 60,5
Przedramie 30 30,6
Barki 119 122
Test trwał 49 dni.
Opis suplementów i odżywek:
Horse power:
Smak- 2/10
Pobudzenie 5/10
Pompa 7/10
Ropzuszczalnośc 5/10
Na początku dawkowałem go po pół porcji później zmieniłem na cała a pod koniec cyklu brałem ponad 1 porcje wtedy już pompa był ładna:0 Chyba już nie wrócę do tego suplementu. wg mnie produkt średni, przynajmniej tak na mnie podziałał, ale ogólnie godny uwagi.
Shock therapy
Smak 9/10
Pobudzenie 10/10
Pompa 8/10
Rozpuszczalnosc 8/10
Mmm stary dobry shock, jak do tej pory jeden z najlepszych, najwydajniejszych i najlepiej na mnie działających supli. Trzeba uważać z dawkowaniem na początku brałem po pól porcji ale po 3 treningach zmieniłem już na cała. Spróbowałem raz 1,5 porcji ale skończyło się to wizytą w klopieJ Bardzo dobry produkt i polecam wszystkim
Storm
Tak jak przy shocku. Teki zestaw to ekipa z wyższej półki w działaniu no i cenowoJ. Smak b. Dobry nie nudził się. Siła bardzo ładnie idzie. Warto wrócić do tego produktu.
Prolongatum:
Smak 8/10 czekolada z mlekiem ok. ale z wodą :/
Rozpuszczalność 8/10 trochę się pienie ale później wszystko opada.
Działania nie można opisać ale to białko towarzyszy mi przy każdym cykluJ akurat trafiłem na promocji 4x 750 z 180 zł , ale cena juz podskoczyła ładnie to jedyny minus.
Giant mega mass
Smak 9/10 truskawka trochę za słodka ale nie to co truskawka z vitala
Rozpuszczalność 10/10 dwa ruchy i po kłopocieJ
Tak jak przy białku, ciężko powiedzieć jak działał ,ale b. dobrze spełniał swoja funkcje zastąpienie posiłków, bo bardzo często mnie ratował w szkole. Poza tym brałem go po treningu.
Vita-min Olimp, ZMA apteczne, O-3
Tutaj się nie wypowiadam bo każdy wie ze to podstawa suplementacji w tym sporcieJ
Na zarcie wydałem ok. 500zł
zdjecia beda jak mi sie program sciągnie.
Dietetyk
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!