Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

hp+storm+prolo ...+ "reszta"

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 13115

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 194 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 9052
jak na tyle supli co juz wczesniej wziales to dla mnie jest raczej slabo ale powodzenia
Jakie w smaku hp?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 5637 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43870
słabo?? wole złapa 3 kg czyste niz 6 "mieszane" z tłuszczem:) hp smak limon, ale smakuje bardziej jak gripex czy ferweks:(

Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 22471 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 101363
powodzenia

bede zagladal i zapraszam do mnie

pozdrawiam

Śmiało - cała kasa leci na pomoc dla schroniska dla zwierząt.
https://booking.com/s/67_6/f03173bf 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4741 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22952
Jak jesteś ektomorfikiem to tłuszczu tak nie złapiesz .
Powodzenia. Będę śledził, gdyz sam niedługo startuję na HP (którego już mam ) .

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 5637 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 43870

Siodema dzieki, a twój test to czesto odwiedzam. wyciągnij jak najwiecej:)
za mna porcja hp ( coraz bardziej mnie zastanawia jak oni mogli taki smak oddac na rynek hehe) a teraz spóznione sniadanko z racji ze dzien wolny od uczelni:)

Dietetyk

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Boguc, pierwsza przygoda z hp?? bo ja jak anrazie troche "załuje" ze wziąłem hp bo miałem tez w głowie xp. ale ook juz nie narzekam tak ze samk porażka bo francuzkim pieskiem nie jestem i to jakos przeknę:)

Dietetyk

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3869 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 31045
Moj staz od czerwca 2007 a mam 38 w lapie i bralem tylko mono inkospor + dextro No ale coz, zycze powodzenia. No i napisz jakie odczucia oprocz smaku masz po HP bo zamiezam neidlugo wziasc Powodzenia !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
cybulus, no to ok, pozazdroscic:) a jak budowa?? co do hp to jak narazie nie czyje jakiegos wiekszego pobudzenia , czy pompy, ale biore go dopiero 4 dzien, wiec....

Dietetyk

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 3869 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 31045
No fakt, najwazniejsze efekty na koncu Jestem typowy endo z lekkim zarysem kraty na brzuchu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 10215 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 55546
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak brac????

Następny temat

propazycja...

Spalanie
Polecane artykuły