...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Spoko Daro, tylko zacznijmy od tego, że Lelo trenuje Capoeira, a nie bajerki i triczki tak jak Lateef
.
Filmik zaraz będę ściągał. Tak poza tym, to mam od Michail'a wyje.bany plan na siłę przy trenowaniu SW
.

Filmik zaraz będę ściągał. Tak poza tym, to mam od Michail'a wyje.bany plan na siłę przy trenowaniu SW

...
Napisał(a)
Cze:D:D:D Niewiecie ile moga mniejwiecej kosztowac zajecia gimnastyki sportowej????bo ja nieweim a to barcdzo wazne czekam.....z gory THX
...
Napisał(a)
aha wielkie dzieki:) a czego wogule cie na poczatku uczyli????Wie Kto czy w Tarnowie sa lekcje Gimnastyki???
...
Napisał(a)
wiadomo ze na początku nie bedziesz robił salt itd.
wogole to zalezy na jakim przyrządzie np. na wolnych to poprawny przewrót w przód, tył, wychwyt z głowy, potem przezut itd.
na drązku to wymyk, kołowrót
itd.
wogole to zalezy na jakim przyrządzie np. na wolnych to poprawny przewrót w przód, tył, wychwyt z głowy, potem przezut itd.
na drązku to wymyk, kołowrót
itd.
...
Napisał(a)
Aha thx
)) korde ty niewiez czy w Tarnowie jest????a moze ktos inny wie????:D:D:D:D????

...
Napisał(a)
Hej Yodzisz mam pytanko bo chce po egzaminach na 100dia wrócić do treningów (wczesniej 2 lata wing tsun i rok brake dance) i myśle nad capoeirą bo myślałem o czystaej akrobatyce ale kumpel stwierdził że na akrobatyke juz za póxno. Mam nadzije że na capo nie zapóźno :P
...
Napisał(a)
Cześć zaczołem ćwiczyć Gimnastyke od 5 dni :P - i mam takie pytanko (ćwicze oczywiście sam w domku) w jakim czasie jestem w stanie zrobic szpagat boczny ?? - i co najlepiej robić na zrobienie mostka ze stania ( przy ścianie robie bezproblemowo ) - ze stania zrobiłem 2 razy , ale za 3 razem upadlem i stwierdziłem ze jeszcze nie jestem gotowy ( znacie jakieś ćwiczenia na kręgosłup ?- cwiczenia w tył bo w przyd nie jest źle ) - chodzi mi o zrobienie fiflaka w tył
Jeżeli czytasz moją wypowiedz wejdz na stronę http://www.pajacyk.pl/ i kliknij w pusty brzuszek pajacyka !!!!!
...
Napisał(a)
co do szpagatu, to zalezy ile ci brakuje. rozciagaj sie systematycznie to moze zrobisz , vhyb aze jestes juz za stary na to.
co do przejscie do mostku ze stania, to trzeba odpowiednio przeniesc ciezar ciła do przdu, tzn w druga strone niz sie wyginasz, i zrobic to siłowo a nie "spasc" na rece.
co do przejscie do mostku ze stania, to trzeba odpowiednio przeniesc ciezar ciła do przdu, tzn w druga strone niz sie wyginasz, i zrobic to siłowo a nie "spasc" na rece.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CAPOIRA!
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8