"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
hardmass-odżywka typu bulk ,ktoś stosował ?? Jabi napewno. dobra odżywka czy słaba?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
widze nic tu po mnie bo i tak nie ogarniesz o co mi chodzi.. no ale cóż..
aha.. i staraj sie nie pisac post pod postem, od tego masz opcje edytuj (taka karteczka z ołówkiem)
aha.. i staraj sie nie pisac post pod postem, od tego masz opcje edytuj (taka karteczka z ołówkiem)
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Musisz tyle tematów otwierać? Nie możesz pisać w jednym? Śmiecisz na forum tylko!
...
Napisał(a)
hehe co chcesz wiedzieć dokładnie
?

...
Napisał(a)
A tak w ogóle to masz dział z opiniami tylko, że Tobie pewnie nie chce się szukać bo wolisz utworzyć nowy temat, w którym napiszą Ci to samo co w poprzednich!
EDIT: Masz tu link, żebyś się nie zmęczył szukając https://www.sfd.pl/TREC_Hard_Mass-t294950.html
Zmieniony przez - kotlet95 w dniu 2011-01-27 17:01:13
EDIT: Masz tu link, żebyś się nie zmęczył szukając https://www.sfd.pl/TREC_Hard_Mass-t294950.html
Zmieniony przez - kotlet95 w dniu 2011-01-27 17:01:13
...
Napisał(a)
popiewsze to ci chce Jabi pogratulować bo wyrobienie takiej rzeźby i masy jak masz ty to dużo pracy.Co chce wiedzieć chce wiedzieć Jabi czy stosowałes hardmass i czy ci coś dało np. przytyłeś?
...
Napisał(a)
Stosowałem , ale ten w butelkach.
ale tak tylko jak chciałem coś przekąsić itp. któryś smak mi podszedł albo czeko albo vanilia.
Co do działania no polecałbym je osobą z umiarkowaną przemianą materii aby uzupełnić biało i trochę węgli.
ale tak tylko jak chciałem coś przekąsić itp. któryś smak mi podszedł albo czeko albo vanilia.
Co do działania no polecałbym je osobą z umiarkowaną przemianą materii aby uzupełnić biało i trochę węgli.
...
Napisał(a)
Mam problem Jabi powoli zaczyna mi się nudzić moja dieta moge sobie zmienić na inną czy niepowinienem (dieta na mase)?
...
Napisał(a)
Do użytkownika R_93 -nie zauważyłem odpowiedzi od Jabi sory
...
Napisał(a)
Tak jak R_93. Jak chcesz tylko Jabiego spytać to napisz do niego na PRIV a nie walisz tematy na forum jeden pod drugim. A poza tym to pseuda też się odmienia przez przypadki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykle
Następny temat