witam, od tygodnia biore super pamp 250 gaspari 1 dawke, (3 miarki)40 - 30 min przed treningiem do tego mam jeszcze storma z universala , i od kad zaczolem to brac nie moge spac dipiero o godz 2- 3 nad ranem zasypiam ,i to jest wlasnie moje pytanie czy to jest normalne???????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jak jestes przetrenowany, to powinienes znalezc tego przyczyne i przy okazji odpuscic treningi na okolo 10-14 dni
...
Napisał(a)
tez mialem kiedys problemy ze snam po SP250. Moja rade jest taka zebys trening robil odpowiednio wczesniej o ile mozesz... Bo nie ma co zmniejszac dawki jak bierzesz miarke...
...
Napisał(a)
no wlasnie to jest problem bo mamy silke dobrze wyposazona ale koles otwiera dopiero o 18 i napewno nie bedzie otwieral wczesniej specjalnie dla mnie a w domu to nie mam za duzo sprzetu
...
Napisał(a)
nie do konca mysle ze to od pumpa... ja pobudzacze i spalacze rowniez biore o 18- 19 i zasypiam po ciezkim treningu jak dziecko o 22 - 23
chyba ze Twoje dziala bardzo ostro na to reaguje.. .trudno powiedziec
chyba ze Twoje dziala bardzo ostro na to reaguje.. .trudno powiedziec
Już nie na wysokość tylko na szerokość :)
...
Napisał(a)
a to Twoj pierwszy cykl ?? moze podswiadomosc mocno Ci dziala.. takie przypadki tez sa... sprobuj wziac ZMA czy pochodne pol godziny przed snem...
Już nie na wysokość tylko na szerokość :)
...
Napisał(a)
a moze przetrenowany/? jak sie jedzie na pobudzaczach to nie jest to trudne, na trningu jakos dajemy rade bo wrzucamy stacka cwiczymy na max a potem takie sá skutki. u mnie problemy ze snem, i sennosc za dnia to prawie na 100% objawy przetrenowania
...
Napisał(a)
tak,
takie moga byc objawy przymowania tego rodzaju suplementow poznym popoludniem (bezsennosc, pobudzenie)
takie moga byc objawy przymowania tego rodzaju suplementow poznym popoludniem (bezsennosc, pobudzenie)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!