Szacuny
1
Napisanych postów
160
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2856
nie wiem czy dobry dzial ale...
no wiec mam 172 cm, i 74 kg, ogolnie nie jestem zatluszczony, ale moj brzuch...
nie mam na nim tluszczu tylko jest on jakis taki wypczniety, jak balon:/
czym to moze byc spowodaowane jak to zlikwidowac?
z gory dzieki za pomoc.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
176
wiesz ja wcale niemusze tego pisac ja tylko mu mowie czym to mozna zapobiec niechodzi mi tylko o wzdecia :O on tego neiche miec wiec napopisalem jak to zrobic a jezeli mu to niepasuje to przykro mi ale ty tu chyba nic nowego nie wnosisz pa
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
no wiesz jesli jest to wzdecie nienaturalnie duze mozesz zalozyc ze ejstes uczulony na jakas grupe pozywienia ale takie cos to raczej rzecz normalna i nie przejmowalbym sie.
To takie normalne rzeczy rano wstajesz wyzszy niz sie kladziesz spac
rano ejstes lzejszy niz sie kladziesz spac
takie prawidlowosci.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Pozatym masz diete? moze to kwestia wegli w niej? od jak dawna masz cos takiego? wiesz jak amsz diete to zaproponuje ci zebys zrezygnowal z niej na powiedzmy 2 dni w ramach obserwacji jedz normalne posilki jak bedzie to sie pojawiac w tym samym stopniu- to normalna fizyczna, jak bedzie w mniejszym mozesz zaryzykowac ze w diecie bylo cos nie tak z weglami, a wtedy do odzywienia z tym, ew jesli to naprawde hc puchniecie mozesz zalozyc uczlenie [najczesciej na laktoze]
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...