Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
509
witam Panowie:) cwicze sobie na silowni treningiem hst i od pewnego czasu jestem na stalej suplementacji a niedlugo bede mial 18stke nho i wiadomo ze bd pil i tutaj jest moje pytanie - czy po imprezie mam zrobic jeszcze raz faze nasycenia??? bo nie za bardzo wiem co mam zrobic - czy robic faze czy brac krete i cwiczyc jakby nigdy nic.
dzieki za odpwoiedzi! pzdr!
Szacuny
1
Napisanych postów
579
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
30351
bierz krete normalnie bez fazy nasycenia, nie jestes kulturysta nie trenujesz pod zawody jak sie czasem napijesz tymbardziej,ze jest okazja to nic sie nie stanie, tylko w ten dzien w ktory bedziesz pil po prostu pij tez wiecej wody niz zwykle i tyle.
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
509
jesli chodzi o cykliczne stosowanie krety to tez nie robilem fazy nasycenia. teraz jestem na stalej suplementacji i troche o tym przeczytalem w tematach w ktorych wypowiadal sie Peponent i artykul Ellisa a to sa na tym forum Zawodnicy ktorym mozna zaufac w ciemno hehe:) jestem na stalej z faza nasycenia i jestem zadowolony.
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
52544
Faza nasycenia to 20g/25g krety ktora sie przyjmuje przez 2-3 dni poczatkowe cyklu, ale jak dla mnie jest to glupota, i niepotrzebne wywalanie krety, gdyz organiz jest w stanie przyjac 10g wiec co z reszta? idzie nam w nerki, a potem do kibla.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
509
to te linki(tylko w artykule Ellisa nie pisze z tego co pamietam ze to stala ale opisuje On jak powinno sie wg badan naukowych ja brac i to sie pokrywa ze stala):