Szacuny
0
Napisanych postów
353
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5810
W zwiazku ze w pisze w dziale dla zoltodziobow mam pewne, moze dla niektorych glupie, pytanie a wlasciwie chcialbym po prostu zebyscie mi napisali na temat "Alkohol i jego wplyw na trening, mase" itp. Na pewno wiecie o co mi chodzi. Ewentualne linki do artykulow mile widziane. Z gory dzieki za odpowiedz.
"Wojna i męstwo zdziałały więcej wielkich rzeczy na tym świecie niż miłość bliźniego." Friedrich Nietzsche
"Wojna i mestwo zdzialaly wiecej wielkich rzeczy na tym swiecie niz milosc blizniego.
Nie wasze wspolczucie lecz wasza dzielnosc przynosila ocalenie tym ktorzy zaznali nieszczescia."
Friedrich Nietzsche
Szacuny
0
Napisanych postów
353
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5810
Chcialbym tylko jeszcze dodac ze nie chodzi mi o reakcje alkoholu z roznymi suplementami wspomagajacymi trening. To mnie nie interesuje.
"Wojna i męstwo zdziałały więcej wielkich rzeczy na tym świecie niż miłość bliźniego." Friedrich Nietzsche
"Wojna i mestwo zdzialaly wiecej wielkich rzeczy na tym swiecie niz milosc blizniego.
Nie wasze wspolczucie lecz wasza dzielnosc przynosila ocalenie tym ktorzy zaznali nieszczescia."
Friedrich Nietzsche
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Najlepiej nie pić wcale alkocholu .
Duża zawartość alkocholu we krwi , zmniejsza zawartość białka dostarczanego do mięśni , co w efekcie hamuje ich rozwój.
Pozatym jak dużo pijesz to sztangi widzisz dwie , a takiego ciężaru nie podniesiesz
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91090
"Duża zawartośc"....kupa tam Panowie-już minimalna zawartośc alku ścina białko i powoduje anomalie w działaniu wszystkich systemów ... Albo sport, albo picie...
Pozdrawiam wszystkich ambitnych
"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym"
Michail-Moderator Działów:"Trening" & "Dla zupełnie zielonych" & "Z archiwum kulturystyki"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeżeli chodzi o mnie ti przestałem pić całkowicie alkochol i inne trunki z nim związane jakieś 16 miesięcy temu.
Więc duża dla mnie ilość może być malutka dla innych.
Chodzi o sedno , albo picie , albo kuluturystyka.
Jedno z drugim nie idzie w parze !!!!
Szacuny
32
Napisanych postów
1281
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20037
Zalezy o jakim piciu mowisz. Jak myslimy o codziennym obalaniu butelki taniego winska z kolegamy (butla na lebka), to sie zgodze- raczej ci to nie pomoze w budowie miesni. Ale alkohol w niewielkich ilosciach daje pozytywne efekty i z tego co zaobserwowalem nie wplywa na osiagi, mase itp...