Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wiem ze mozecie powiedzieć ze to juz bylo ale uwierzcie ze odpowiedzi na to pytanie niema!! Czy jezeli jestem w trakcie ćwiczeń na masę zazywam kreatynę i jestem w trakcie cyklu to mogę rozpocząc cykl 6 Weidera i nieodbiję sie to na efekcie cwiczeń na masę i przyroście jej?
Szacuny
3
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1250
Co kto lubi - ja a6w nie lubie, wiec nie robie. Jezeli ktos nie ma pomysłu na własny trening i che zaufac panu Weiderowi to prosze bardzo. W koncu nie wyobrazam sobie lepszego specjalisty od treningu... krzychu666, Don Garcia - bez urazy
Szacuny
3
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1250
Ja bym w ogole nie robił a6w... jak na mój gust trening sux !! Pali mięcho i tłuszcz, a masy na nim nie zrobisz. Nie udupełnisz glikogenu w ciagu 24 godzin do takiego stopnia, zeby nie spalic nastepnego dnia miesni po inetsywniejszym treningu.
Szacuny
33
Napisanych postów
9317
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
45818
ćwiczę na mase i jestem w trakcie a6w kratka mała się robi, a mięśni nie spalisz, bo się szybko regeneruje i zaczynasz stopniowo od małej liczb serii i powtórzeń
Szacuny
3
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1250
DEX robiłem a6w i wiem co mówie - trening dla ludzi ze starzem treningowym 2 lata ++ jezeli chodzi o brzuch i to jeszcze przy redukcji... początkującemu nie da NIC !! Pierwsze uzyskane efekty popzostaną i sie wszystko zatrzyma... uwierz !! robiłem ten trening...