Szacuny
23
Napisanych postów
3676
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22018
Ke? Twierdzisz, że a6w jest tylko dla ludzi ze stażem? IMO za dużo powtórzeń - zbędne. Wole własne ćwiczenia na brzuch. Poza tym wyznaje, że efekt zależy od diety niezaleznie cz robisz 78687464 skłonów w a6w czy 30 normalnie.
Dodam. Jeśli chcesz to rób a6w na masie. Uwzględnij tylko ten trenig w diecie i uzupełnij glikogen po treningu ( a6w to ok 250 kcal. - tak na oko )
Szacuny
3
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1250
Kogaion popieram...
BTW: co do moich pogladow na temat tego treningu - nie chodzi o stopien trudnosci wykonywania samych cwiczen, gdyz nie jest zbyt wysoki, lecz nie daje oczekiwanych efektów w przeciwienstwie do własnego planu treningowego o wiele nizszym stopniu intensywnosci, wykonywanego 3 razy w tygodniu. Pozdrawiam
Szacuny
3
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1797
chłopaki powoli bo sie zaczynam gubić jeze li jestem początkujący i robię A6W to ona nie przyniesie mi efektów <dziś 26 dzien no i może coś lepiej widać mam 15 lat>
Szacuny
3
Napisanych postów
207
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
8198
na kazdego dziala inaczej same a6w moze dac efekt zwiekszenia wytrzymalosci miesni ale w polaczeniu z odpowiednia dieta to co innego
jesli az tak cie zzera ciekawosc to najlepiej sprawdz na sobie :>
Szacuny
3
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1250
Co kto lubi - ja a6w nie lubie, wiec nie robie. Jezeli ktos nie ma pomysłu na własny trening i che zaufac panu Weiderowi to prosze bardzo. W koncu nie wyobrazam sobie lepszego specjalisty od treningu... krzychu666, Don Garcia - bez urazy