Jeszcze nic nie wiadomo? Czekam z niecierpliwoscia na info. Pozdrawiam
...
O k***a.. miejmy nadzieję, że operacja się powiedzie i szybko wrócisz do zdrowia i pełni sił
chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!
Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco

...
Dzieki Przemoes, troche brakuje czasu,zeby updatowac wszystko na biezaco.
Od wczoraj jestem w Gdansku, moja zonka tez niestety w szpitalu,wiec jak tylko dowiedzialem sie ze bede mial zabieg w poniedzialek,wskoczylem do pociagu i pojechalem dodac otuchy zonce.
Cóz jest to ciezki okres dla nas obojga,ale co nas nie zabije to nas wzmocni.Bedzie dobrze , musi byc dobrze!!
Jutro musze juz niestety wracac do Lodzi no a w poniedzialek o 12stej zabieg.
Na poczatku bedzie ciezko,bo bede tam sam i wlasnie rozkminiam jak bede wykonywal rózne czynnosci jedna reka, poczawszy od ubrania sie, umycia po przygotowanie jedzenia.
Rozkminialem jak ja bede rozbijal jajka do omleta jedna reka
Macie jakis pomysl?
Mysle ze najprosciel byloby miec bialka jaj w kartoniku.
No nic trzeba bedzie nauczyc sie funkcjonowac z jedna reka.
Ktos zartowal wczesniej ze pewnie zrobilem juz ciezki trening bicepsów, wiele sie nie pomyliliscie.
Dzisiaj ostatni raz bylem zrobic trening a jako ze jestem w Gdansku to oczywiscie pojechalem do PowerPitu.
O dziwo trenowalo sie mi sie na prawde dobrze,oczywiscie wszystko na maszynach, ale zrobilem 3 cwiczenia na klatke, 2 na barki i 2 na triceps bez jakiegolwiek bólu czy dyskomfortu.
Oczywiscie nie szalalem z ciezarami ale male to one tez nie byly i pompa super az sie lezka w oku zakrecila bo bylo to niejako takie male pozegnanie z porzadnym treningiem na ok.6 tygodni.

Od wczoraj jestem w Gdansku, moja zonka tez niestety w szpitalu,wiec jak tylko dowiedzialem sie ze bede mial zabieg w poniedzialek,wskoczylem do pociagu i pojechalem dodac otuchy zonce.
Cóz jest to ciezki okres dla nas obojga,ale co nas nie zabije to nas wzmocni.Bedzie dobrze , musi byc dobrze!!
Jutro musze juz niestety wracac do Lodzi no a w poniedzialek o 12stej zabieg.
Na poczatku bedzie ciezko,bo bede tam sam i wlasnie rozkminiam jak bede wykonywal rózne czynnosci jedna reka, poczawszy od ubrania sie, umycia po przygotowanie jedzenia.
Rozkminialem jak ja bede rozbijal jajka do omleta jedna reka
Macie jakis pomysl?
Mysle ze najprosciel byloby miec bialka jaj w kartoniku.
No nic trzeba bedzie nauczyc sie funkcjonowac z jedna reka.
Ktos zartowal wczesniej ze pewnie zrobilem juz ciezki trening bicepsów, wiele sie nie pomyliliscie.
Dzisiaj ostatni raz bylem zrobic trening a jako ze jestem w Gdansku to oczywiscie pojechalem do PowerPitu.
O dziwo trenowalo sie mi sie na prawde dobrze,oczywiscie wszystko na maszynach, ale zrobilem 3 cwiczenia na klatke, 2 na barki i 2 na triceps bez jakiegolwiek bólu czy dyskomfortu.
Oczywiscie nie szalalem z ciezarami ale male to one tez nie byly i pompa super az sie lezka w oku zakrecila bo bylo to niejako takie male pozegnanie z porzadnym treningiem na ok.6 tygodni.

...
i tak trzymaj a będzie dobrze!
Zrób wszystko żeby być wzorem do naśladowania dla tych, którzy mają/będą mieli podobne problemy
Zrób wszystko żeby być wzorem do naśladowania dla tych, którzy mają/będą mieli podobne problemy
...
Dawid powodzenia, napewno bedzie wszystko ok. Zobaczysz jak bedziesz dawal czadu na treningach ramion po kilku tygodniach. pozdrawiam i trzymam kciuki.
...
Dawid trzymaj się!:) Jesteśmy z Tobą jak powiedziałeś co nas nie zabije to nas wzmocni ;) Wrócisz ze zdwojoną siłą!:)
Trening czyni Mistrza!
...
trzymam kciuki - będzie dobrze. Sam aktualnie ćwiczę też tylko dół, bo poharatałem palec i mam poprzecinane nerwy czuciowe w nim. Ścięgna całe, więc się zgina, ale jest jak drewno - zupełny brak czucia. Po zdjęciu szwów dopiero powoli zaczynam coś tam działać tą dłonią - ale o treningu wymagającego silnego chwytu na razie mogę tylko pomarzyć. Także nie jesteś sam. Za to nogi trenuje mi się pięknie i to jest jakieś tam pocieszenie. Pozdrawiam i zdrowia życzę
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
...
Witam wszystkich!
W poniedzialek zgodnie z planem odbyla sie operacja, wszystko poszlo zgodnie z planem.
Co prawda naczekalem sie troche bo zamiast o 12stej to operacje mialem o 7dmej wieczorem, a zwazajac na to ze mialem byc naczczo to prawie 24 godziny nic nie jadlem ani nie pilem i chyba to bylo najgorsze z tego wszystkiego
Sama operacja trwala ok.godziny a atmosfera na sali operacyjnej byla calkiem sympatyczna
Tak, tak pelna swiadomka panowie, myslalem ze mnie uspia ale nic z tego, dostalem twz.znieczulenie przewodowe.Anestezjolog zaaplikowal mi kilka iniekcji pod pache, gdzie znajduja sie wszystkie nerwy odpowiadajace za czucie reki ( dosyc dziwne i srednio mile uczucie ale bez przesady)zaraz pozniej podpieli mi kroplówke i podali tzw."glupiego jasia" zdaje sie ze dawka nie byla zbyt duza bo nie odjechalem tylko bylem mega spokojny
w sumie fajne uczucie.
Na sali tak jak pisalem wczesniej bylem w pelni swiadomy co ze mna robia z tym ze nic nie widzialem bo reka byla zaslonieta parawanem i moze i to lepiej
Teraz przez kolejne 4 tygodnie musze pozwolic zagoic sie rece i trzymac caly czas reke zgieta w temblaku.
Mysle ze po 4 tygodniach zaczne od delikatnych ruchów prostujacych ramie i cwiczen poprawiajacych rotacje nadgarstka.
Po ok.6 tygodniach przewiduje rozpoczac rechabilitacje.
Do tego czasu zamierzam trenowac czworoglowe,dwuglowe i lydki, oraz jedna strone klatki, barków i tricepsów( na maszynach i wyciagach).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kreatyna treca
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9