Może uda mi się prowadzić ciekawy dziennik który kogoś zainspiruje? Na pewno nie będzie to dziennik typowo kulturystyczny, ponieważ treningi siłowe to tylko dodatek do innych treningów.
Na forum coraz mniej aktywnych osób. Dział w którym kiedyś prowadziłam dziennik zupełnie umarł, nikogo już nie ma. Dobrze że chociaż w Ladies Dziewczyny jeszcze ćwiczą porządnie Ludzie wolą grupy na fb, gdzie można zadać pytanie i bardzo szybko uzyskać kilkadziesiąt odpowiedzi. Albo wrzucić fotki czy filmiki i zdobyć kilkaset lajków. Wiele osób nawet nie wie co to forum - ta forma została jedynie dla takich dinozaurów jak my
Przyznam że brakuje mi trochę konkursów które kiedyś były w tym dziale. Były fajne wyzwania i zabawa. Szczególnie szkoda KNL bo to była dobra motywacja do poprawy formy i trenowania brzucha.
Zanim zacznę wrzucać aktualne treningi to uzupełnienie dni od początku września.
U mnie ogólnie bez zmian, nadal biegam, dużo mniej startuje w biegach OCR, próbowałam też zawodów łączących bieganie z crosffitem czyli Hyrox. Od listopada współpracuje z trenerem, więc nie muszę już sama układać sobie planu.
1.09 niedziela
Rano bieganie po lesie i górkach.
Po południu wizyta na działce.