Witajcie. Mam 17 lat.Ważę 84 kg przy wzroście 1.82m. Parę miesięcy temu zrobiłem na rowerze 50 km bez problemu.12 km truchtem też nie stawiło problemu. Ale przyszedł czas nauki.Przestałem ćwiczyć i doprowadziłem się do takiego stanu.Jestem już "lekko gruby"
. Nie mam w domu żadnego sprzętu.Mieszkam na wsi. Siłowni nie mamy. Jest trasa do biegania.10 km. Uwielbiam colę,słodycze w dowolnej ilości....Proszę o pomoc.Chcę schudnąć. Wiem,że mój biceps ma odpowiednio 33 i 35 cm. Bardzo proszę o pomoc. Jakiś trening w domu w miarę prosty. Czy A6W pomoże?!
Odżywianie nie jest problemem. Zwykle na śniadanie jem miskę płatków musli(fitness,na drugie batonik bądź jabłko.Obiad teraz jedno danie. Schabowy,półtora,2,3 całe ziemniaki sałatka. Podwieczorek:cała czekolada lub duuużo cukierków. Kolacja sałatka lub 3 kanapki z szynką.
Bardzo proszę o pomoc,zestaw ćwiczeń.

Odżywianie nie jest problemem. Zwykle na śniadanie jem miskę płatków musli(fitness,na drugie batonik bądź jabłko.Obiad teraz jedno danie. Schabowy,półtora,2,3 całe ziemniaki sałatka. Podwieczorek:cała czekolada lub duuużo cukierków. Kolacja sałatka lub 3 kanapki z szynką.
Bardzo proszę o pomoc,zestaw ćwiczeń.
Tempo di lottare