Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
639
Witam!!
Prosilbym o ulozenie planu dla mojego Taty ma on 43 lata...moze cwicycz tylko w soboty i niedizle bo pracuje za granicą .Moj tata trenowal chyba od 20 lat do 26 jakos tak cos okolo 5-6 lat ma duzy staz wynikó eni pamietam ale wiem widac ze mial wielkei bary bo anwet teraz sa zalane troszke tłuszczeme to je widac podobnie z bickeim i nog i wszytkeigo w paln wlsocie tyk gorna czesc ciala bo tata jzu an nogi trenowac nie moze i mamy teraz w domu do dyspozycji sztange hantle ....Dziekuej z góry jakby cos potrzebne to spytajcie dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
639
Nie zakladalem ;-( ale meni chodiz o taki wiesz na weekend 2 dniwoy i nie wioem jakie cwczenai aj bym tacie ulozl sam bo soebi ukalalem bratowi ale nei wiem jak to ulozyc na 2 dni kolo siebei wiecei o co chodzi
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
639
no to lipa bo tata tylko w weekendy moze cwiczyc moze Greku jeden cos poradzisz albo ktos albo mzoe da sie w 2 dni cwiczcy tylko jakies cwiczenai inne wybrac albo cós??
Szacuny
80
Napisanych postów
8751
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
42589
Lepiej triceps ponieważ przy barkach i klatce też pracuje. Musi miec też troche czasu na regeneracje. A tak za jednym razem dostanie po dupie a potem bedzie sie regenerować.
Przeciez 9-12 serii na duże to mało
Daj po 2-3 ćwiczenia na duże grupy a po 1-2 na małe.
duże partie : Daj 2 wielostawowe jedno izolowane
małe partie : 1 wielostawowe i 1 izolowane
Rozpisz coś pod to
Zmieniony przez - Don Garcia w dniu 2005-11-18 21:31:16
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.