Witam Serdecznie,Mam Pewien Problem Z Którym Nie Moge Sobie Poradzić,Otórz
Ćwiczyłem Przez Pare Miesiecy I Wszystko Ładnie Rosło,Miałem Diete Czasem Jakaś Odzywka I Było Wszystko Super,Lecz Niesety Przerwałem Ćwiczenie Z Powodu Wyjazdu I Pare Miesiecy Nie Trenowałem.Jednak postanowiłem Wziasc Sie Za Siebie I Trenuje od 4 Miesiecy I Wszystko Było By Wporzadku Gdyby NIe To Ze Juz Pomimo Diety I Trenignów Naprawde Słabo Rosne....Dokładniej Słabo Rosnie Klatka,Triceps,Przedramie I Biceps.Barki,Grzbiet,Kaptury Są Okey.Trenuje 5 razy w tygodniu Z tym Że W Dni Wolne Robie Nogi I Brzuch.Kazdą Partie Robie Raz W Tygodniu I Zastanawiam Sie Czy Moge Robic Te Partie Które Słabo Mi Rosną Robic 2 Razy W Tygodniu?Tylko Nie Wiem Czy Bedzie Dobrze?Wiec Bardzo Prosze O Rade. Akutalnie Mam 17 lat Waze 66 Kilo Mam 174 Wzrostu,Ogólnie Moim Celem Jest Ładna Rzeźba Ale Wiadomo Ze Bez Ciegieł Muru NIe Zbudujesz Wiec Aktualnie Mam Trening Masowy Wyglada On Tak:
Poniedziałek:Klatka,Triceps
Klatka:Wyciskanie Sztangi Na Ławce Poziomej 4 serie Po 10 Pwt.
Wyciskanie Sztangielek W Skosie 4 serie po 10 Pwt.
Rozpietki Na Ławce Skosnej 4 serie po 10 Pwt.
Triceps:Francuskie Wyciskanie Lezac 3 serie po 10-12 pwt
Francuskie Wyciskanie Sztangielki Siedziac 3 serie po 10-12 pwt.
Prostowanie Ramienia Ze Sztangielką W Opadzie Tłowia 3 Serie po 10-12pwt.
Wtorek-Nogi Brzuch(Z Tym Jest Okey Wiec Ćwiczen NIe Pisze)
Środa:Plecy(grzbiet),Kaptury,(Z Tym Równiez Jest Okey Wiec Ćwiczen NIe Pisze)
Czwartek-Nogi,Brzuch,
Piątek:Barki,Biceps,Przedramie
Barki:Wyciskanie sztangielek 4 serie 25-15 pwt.
unoszenie na boki 4 serii po 15 powt
podciąganie Sztangi do brody 3 serie po 20-8 Pwt.
Biceps:Uginanie Ramion Ze Sztanga Stojac 4 serie po 10-12 pwt.
UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI STOJĄC (UCHWYT „MŁOTKOWY") 4 serie po 10-12 pwt.
UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ NA „MODLITEWNIKU" 4 serie po 10-12 pwt.
Przedramie:UGINANIE NADGARSTKÓW PODCHWYTEM W SIADZIE 3 serie arz do palenia
UGINANIE NADGARSTKÓW PODCHWYTEM W SIADZIE Ze SZTANGIELKAMI 3 serie Arz Do Palenia
UGINANIE NADGARSTKÓW NACHWYTEM W SIADZIE 3 serie arz do palenia.
Załorzyłem Ten Temat Dlatego Ze Chce Miec Dobry Trening,MAm Diete Staram Sie Aby Wszystko Było WPorzadku,Dlatego Bardzo Prosze O Jakies Podpowiedzi,Poprawki,Co Moge Zrobic Zeby Było Lepiej Co Poprawic,Z Góry Bardzo Dziękuje.
Ćwiczyłem Przez Pare Miesiecy I Wszystko Ładnie Rosło,Miałem Diete Czasem Jakaś Odzywka I Było Wszystko Super,Lecz Niesety Przerwałem Ćwiczenie Z Powodu Wyjazdu I Pare Miesiecy Nie Trenowałem.Jednak postanowiłem Wziasc Sie Za Siebie I Trenuje od 4 Miesiecy I Wszystko Było By Wporzadku Gdyby NIe To Ze Juz Pomimo Diety I Trenignów Naprawde Słabo Rosne....Dokładniej Słabo Rosnie Klatka,Triceps,Przedramie I Biceps.Barki,Grzbiet,Kaptury Są Okey.Trenuje 5 razy w tygodniu Z tym Że W Dni Wolne Robie Nogi I Brzuch.Kazdą Partie Robie Raz W Tygodniu I Zastanawiam Sie Czy Moge Robic Te Partie Które Słabo Mi Rosną Robic 2 Razy W Tygodniu?Tylko Nie Wiem Czy Bedzie Dobrze?Wiec Bardzo Prosze O Rade. Akutalnie Mam 17 lat Waze 66 Kilo Mam 174 Wzrostu,Ogólnie Moim Celem Jest Ładna Rzeźba Ale Wiadomo Ze Bez Ciegieł Muru NIe Zbudujesz Wiec Aktualnie Mam Trening Masowy Wyglada On Tak:
Poniedziałek:Klatka,Triceps
Klatka:Wyciskanie Sztangi Na Ławce Poziomej 4 serie Po 10 Pwt.
Wyciskanie Sztangielek W Skosie 4 serie po 10 Pwt.
Rozpietki Na Ławce Skosnej 4 serie po 10 Pwt.
Triceps:Francuskie Wyciskanie Lezac 3 serie po 10-12 pwt
Francuskie Wyciskanie Sztangielki Siedziac 3 serie po 10-12 pwt.
Prostowanie Ramienia Ze Sztangielką W Opadzie Tłowia 3 Serie po 10-12pwt.
Wtorek-Nogi Brzuch(Z Tym Jest Okey Wiec Ćwiczen NIe Pisze)
Środa:Plecy(grzbiet),Kaptury,(Z Tym Równiez Jest Okey Wiec Ćwiczen NIe Pisze)
Czwartek-Nogi,Brzuch,
Piątek:Barki,Biceps,Przedramie
Barki:Wyciskanie sztangielek 4 serie 25-15 pwt.
unoszenie na boki 4 serii po 15 powt
podciąganie Sztangi do brody 3 serie po 20-8 Pwt.
Biceps:Uginanie Ramion Ze Sztanga Stojac 4 serie po 10-12 pwt.
UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI STOJĄC (UCHWYT „MŁOTKOWY") 4 serie po 10-12 pwt.
UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ NA „MODLITEWNIKU" 4 serie po 10-12 pwt.
Przedramie:UGINANIE NADGARSTKÓW PODCHWYTEM W SIADZIE 3 serie arz do palenia
UGINANIE NADGARSTKÓW PODCHWYTEM W SIADZIE Ze SZTANGIELKAMI 3 serie Arz Do Palenia
UGINANIE NADGARSTKÓW NACHWYTEM W SIADZIE 3 serie arz do palenia.
Załorzyłem Ten Temat Dlatego Ze Chce Miec Dobry Trening,MAm Diete Staram Sie Aby Wszystko Było WPorzadku,Dlatego Bardzo Prosze O Jakies Podpowiedzi,Poprawki,Co Moge Zrobic Zeby Było Lepiej Co Poprawic,Z Góry Bardzo Dziękuje.