Szacuny
0
Napisanych postów
483
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
21772
Po co je rozbudowywać przecież dobrze wyglądasz
Tekst miesiąca:
"u nas w mieście wiele osób w moim wieku brało mete i nadal nie uzyskałem odpowiedzi na dlasze środki uboczne mety i horomnu byka wiem że nie musze kupowac jakieś białka z ovopolu dla małych dzieci ani węglowodaników
bo wiem że jakbym kupił metke200tab. i jakąs masówke to by mnie nieźle wypierxxxliło ale chce wiedzieć co lepiej sie opłca wziąć h.byka czy metke co ma jakiej skutki uboczne i w co warto zainwestować czy nikt mnie nie rozumie "
Szacuny
15
Napisanych postów
4202
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31691
wiesz co ****master ja słyszałem żeby tu dobrze rozbudować to robisz wyciskanie sztangielek na skosie głową do góry i w końcowej fazie(gdy są u samej góry) zbliżasz je do siebie
Szacuny
15
Napisanych postów
4202
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31691
no ale właśnie takie wyciskane sztangielki i ta sztanga jak na triceps wyciskana jest na tą cześć po jakimś czasie powinno pomóc bo inaczej sie nie da (chyba)
Szacuny
7
Napisanych postów
1700
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13207
Na wewnetrzne miesnie klatki piersiowej wyciskanie ze sztanga rob w waskim uchwycie, inne cwiczenie to wyciskanie na laweczce skosnej z glowa w gorze.
Powinno pomoc
Silent Master
"...hope is a good thing, maybe the best of things"
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
jaaaaaaaa jeeeebeee co kolesie!!! MOWIE : POTRZEBUJE TRENING Z PRIORYTETEM na te aprtie .. bo ćwiczenia to raczej znam ... qrde no nieeee... CHCE WIEDZIEC W JAKIEJ KOLESJNOSC RBOIC CWICZENIA ?NA KALTRE Z PRIORYTETEM NA W/W PARTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powtórzyc?
...:::ostatnia nadzieja na przetrwanie białych w RPA:::...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
yh, fajnie masz ;]
a co Ci kolesie pisza? wypisali Ci cwiczenia na te czesci klatki, a Ty sie rzucasz ;]
spoko, rob jak mowia, bedzie git, nic innego nie wymyslisz.
pozdro
haaron
----------==========----------
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* wqrza mnie te 10 minut, moze abon wykupie ;/
* pomoglem? kliknij gdzies tam ---------------------------------------------------------------------->
Szacuny
7
Napisanych postów
3230
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
29159
Daj priorytet na ta częsci klatki.
Na poczatku sesji moze :
*wyciskanie na skosie głową w góre 12,10,8,8 poźniej zeby bardziej srodek kaltki zaatakować daj:
*wyciskanmie na płaksiej w wąskim uchwycie 12,10,8,8
i na koniec moze :
*rozpiętki na skosie głową w góre 4x10
Musisz kombinować,próbować z ćwiczeniami i obserwować reakcje organizmu.
Pamietaj o maksymalnym napięciu ćwiczonego mięsnia,no i TECHNIKA to podstawa.Ty panuj nad cięzarem a nie cięzar nad Tobą