Elo
Testow mi sie zachcialo i znow wpadam do tego dzialu. Od ostatniego ktory tu prowadzilem minal juz w sumie rok czasu i duzo sie pozmienialo, miedzy innymi wakacyjne i po wakacyjne chlanie w polaczeniu z brakiem diety i treningu... Przerwa od silki blablabla wyszlo na to ze w listopadzie juz tak ****owo wygladalem... pomyslalem co ja od******lam i znow wzialem sie za siebie. Od wtedy do dnia dzisiajeszego jestem juz jakies 10kg na + przy takim samym poziomie BF. Dokladnie 6 tygodni temu skonczylem cykl kreatynowy na Xtreme stacku + Mono z Kaizena - efekty super. teraz nie ma sie co czaic tylko jechac dalej. Cel na te prawie 3 miesiace ktore bede tu zanudzal jest prosty , dorzucic jeszcze troche masy , pozniej to podszlifowac, czyli ma byc estetycznie

ps. nie pytajcie ile mnie to wszystko wynioslo kasy itp odrazu wam powiem ze duzo mniej niz myslicie

Wzrost: 185cm
Waga: rano na czczo 83kg
Urodzony: 04.07.1988
Staż: a z lekko ponad 2 lata minelo od kad zawitalem na silowni , tyle ze w tym 2 kilkumiesieczne pzrerwy , jedna kontuzja lokcia druga...

Wymiary:
Klata - ~112 (zalezy jak zmierze)
Pas - ~90-91cm
Biceps(L/P) - 38.5cm / 37cm - ****owa dysproporcja przez kontuzje lokcia kiedys tam... :/
Przedramie (prosta reka) - 30cm
Udo - 60-61cm
Lydka - 41cm
Wyniki siłowe:
nie znam maxow
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2008-04-13 11:55:38
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "