Witam!
Mam kolejne wazne pytanie :)
Wczoraj sparowalem sie z kumplem, on cwiczy od roku K-1, ja nic :) obaj chodzimy na silownie (mamy wlasna) i ostatnio zrobilismy sobie tam miejsce na worek i sparing. No i wczoraj pierwszy raz sie z nim sparowalem, nie bylo tak zle (oszczedzal mnie :D ) tylko ze praca jego rak w porownaniu z moimi jest poprostu nieziemska, uderza szybko, zbija wiekszosc moich ciosow.
Jakie sa cwiczenia na zwiekszenie szybkosci rak, wyporwadzania ciosow itd. ??
Mam kolejne wazne pytanie :)
Wczoraj sparowalem sie z kumplem, on cwiczy od roku K-1, ja nic :) obaj chodzimy na silownie (mamy wlasna) i ostatnio zrobilismy sobie tam miejsce na worek i sparing. No i wczoraj pierwszy raz sie z nim sparowalem, nie bylo tak zle (oszczedzal mnie :D ) tylko ze praca jego rak w porownaniu z moimi jest poprostu nieziemska, uderza szybko, zbija wiekszosc moich ciosow.
Jakie sa cwiczenia na zwiekszenie szybkosci rak, wyporwadzania ciosow itd. ??
Krzysztof Piekarz

Szybkość można zwiększyć "domowymi" sposobami, ale po co - jeśli nie jesteś przygotowany technicznie Twoje super-szybkie ciosy na nie wiele się zdadzą. Gwarantuje że jeżeli będziesz atakował kolegę gradem cepów i tak będzie je wszystkie (albo choć większość) zbijał