Witam chcialbym sie poradzic odnosnie suplementacji pod bjj. Do tej pory bralem bialko sfd/sci teca + bcaa hi teca, do tego magnez + tran. Treningi na macie mialem 2-3 w tygodniu + dochodzily 2-3 silownie. Elementow diety tj. mikroskladnikow dokladnie nie licze, po prostu staram sie jesc duzo i zdrowo. W okolicach polowy maja mam zamiar dorzucic 1 trening bjj, czyli by wychodzilo 3-4 bjj i 2 silownie. I chcialbym sie tutaj was poradzic odnosnie kreatyny. Nie stosowalem jej nigdy wczesniej(zadnej formy mono/jablczan), a z tego co wyczytalem pod sw ogolnie poleca sie jablczan kreatyny. Zastanawiam sie nad CM3 Treca, co myslicie? Warto stosowac kreatyny w bjj+treningu silowym czy lepiej odpuscic sobie i trzymac diete + bcaa, wypelniajac luki zywieniowe bialkiem? Z gory dzieki za porady
Dodam jeszcze tylko, ze na pobudzeniu az tak bardzo mi nie zalezy, glownie chodzi tutaj o czynnik powodujacy poprawe wydolnosci/sily.
Zmieniony przez - Bladzior w dniu 2014-05-06 01:24:21
Dodam jeszcze tylko, ze na pobudzeniu az tak bardzo mi nie zalezy, glownie chodzi tutaj o czynnik powodujacy poprawe wydolnosci/sily.
Zmieniony przez - Bladzior w dniu 2014-05-06 01:24:21
Krzysztof Piekarz