Szacuny
1
Napisanych postów
358
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1061
Nie owijając w bawełnę.
Czy ma znaczenie jakie treningi robię w poszczególne dni? mam coś takiego:
Poniedziałek - klata, plecy, nogi
Wtorek - barki, biceps, triceps
Piątek - klata plecy nogi
Sobota - barki biceps triceps
Pytanie brzmi, czy jakbym zamienił poniedziałek z wtorkiem, a piątek z sobotą, to stanie się coś złego czy to bez znaczenia?
Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11682
stanie sie... triceps ci sie nie zregeneruje nie zrobisz dobrze klaty nie wspominajac o barkach Dlaczego robisz kazda partie 2x w tygodniu , więcej nie oznacza lepiej...
Szacuny
1
Napisanych postów
358
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1061
To jest tak;
poniedziałek trening cięższy
wtorek trening lżejszy
środa siatkówka :P
czwartek regeneracja
piątek trening lżejszy
sobota trening cięższy
czyli: raz w tygodniu robię 12 serii na klatę, a raz robię 6 na mniejszym obciążeniu. I tak każda partia ;) trening sprawdzony i podobno świetnie działa, zobaczę za parę tygodni, a co do zamiany serii, to dziękuję za odpowiedź :P
Szacuny
1
Napisanych postów
358
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1061
ten plan jest wzięty z podwieszonych artykułów, poszukałem, znalazłem, spodobał mi się, zacząłem robić. Znam też co najmniej 2 osoby - w tym własnego brata - którzy po 8 tygodniach według tego planu wyglądają co najmniej 3x lepiej niż przed wykonaniem ;)
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
KalarepaWyscigowa
ten plan jest wzięty z podwieszonych artykułów, poszukałem, znalazłem, spodobał mi się, zacząłem robić. Znam też co najmniej 2 osoby - w tym własnego brata - którzy po 8 tygodniach według tego planu wyglądają co najmniej 3x lepiej niż przed wykonaniem ;)
No ok, to rób go w takim razie skoro jest taki skuteczny.