CO ZROBIĆ ABY POPRAWIĆ DEFINICJĘ MIĘŚNI(JAKA DIETA,TRENING,ILE ĆWICZEŃ AEROBOWYCH ŻEBY NIE STRACIĆ MASY MIĘŚNIOWEJ A TYLKO TŁUSZCZYK)???????????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dobre pytanie. Sam jestem ciekaw. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
MrBUBU
MrBUBU
PZDRAWIAM. MrBUBU
...
Napisał(a)
Najważniejszy jest bilans kaloryczny. Dobowy bilans utrzymać ujemny na -700 (nie więcej). Zwięksyć sporzycie wody o litr. Zwiększyc zawartość biała w diecie do 45% zapotrzbowania kalorycznego ma mieć pokrycie z białka. Trening z ciężarami 50-60% Max siły. serie do spompowania (8-9 na grupęmięśniową, krótkie odpoczynki do 90 sek, bez powtórzeń wymuszonych)
Aeroby. Tyle żeby uzyskać ujemny bilans. Założenia: godzina siłowni 500-600kCal, godzina aerobiku (intensywność umiarkowana-tętno-130-140/min)-500-600kCal.
Trzeba zsumować wszyskie wydatki energetyczne (siłownia i aerobik, odjąć od kal wyliczonej dla pożywienia (wg.tabeli kalorycznych-dostępne w internecie). Ma wyjść ujeny bilans -500 do -700kCal. Jeśli wychodzi -200 dołożyć odpowiednią ilość aerobów.
Ważne. Serie na brzuch powinny być długie ponad 100 spięć w serich lub nawet ciągiem do 1000 spięć(45min)
Wspomaganie dozwolone: L-karnityna, cynk, fatburnery, HMB. Wspomaganie niedozwolone GH,efedryna, clenbuterol.( nie polecam! Wręcz odradzam)
Są też metody oparte na zasadzie cykliczności w diecie. Odsyłam do fachowego piśmiennictwa.
Z poważaniem
Aeroby. Tyle żeby uzyskać ujemny bilans. Założenia: godzina siłowni 500-600kCal, godzina aerobiku (intensywność umiarkowana-tętno-130-140/min)-500-600kCal.
Trzeba zsumować wszyskie wydatki energetyczne (siłownia i aerobik, odjąć od kal wyliczonej dla pożywienia (wg.tabeli kalorycznych-dostępne w internecie). Ma wyjść ujeny bilans -500 do -700kCal. Jeśli wychodzi -200 dołożyć odpowiednią ilość aerobów.
Ważne. Serie na brzuch powinny być długie ponad 100 spięć w serich lub nawet ciągiem do 1000 spięć(45min)
Wspomaganie dozwolone: L-karnityna, cynk, fatburnery, HMB. Wspomaganie niedozwolone GH,efedryna, clenbuterol.( nie polecam! Wręcz odradzam)
Są też metody oparte na zasadzie cykliczności w diecie. Odsyłam do fachowego piśmiennictwa.
Z poważaniem
...
Napisał(a)
duze serie mniejszymi cięzarami..
Pozdrawiam
"w życiu pewna jest tylko śmierć"
Pozdrawiam
"w życiu pewna jest tylko śmierć"
every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
...
Napisał(a)
ok...DZIĘKI!!!!bardzo mi pomogliście,napewno się zastosuję i sprawdzę
pozdrawiam...
pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Mary5-Jak tylko jakiś moderator to zobaczy...Będzie niestety ban za archeologie jak idź stąd i nie wracaj.
Myślę, ze po 9 latach autorowi już tak bardzo nie zależy na odpowiedzi.
Na przyszłość-patrz uważnie na daty.

Na przyszłość-patrz uważnie na daty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!