Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2960
przy wzroscie 170 mam 58cm w udzie a w łydce 39-40 ale udo mam ulane zero rzezby wsumie to nie cwicze nóg bo kiedys biegałem sprinty wtedy robiłem tylko nogi ale boje sie ze jak zaczne znowu to obwud sie powiekszy a nic z rzezby bo mam taką genetyke ze massa to moj kolega ))chciałbym miec 55cm ale troszke urzezbione :((( podajcie jaki trening zastosowac ile powtorzen ile seri i jakie cwiczenia ???? thx
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
moim zdaniem tak :
przysiad - 4 serie po 20 p. (progres)
wyprosty na maszynie - 4 serie po 15 p.
ugięcia leżać na brzuchu na maszynie - 4 serie po 15 pow.
łydka na maszynie - 4 serie po 20 pow.
Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2960
wazysz 85kg a łape masz 44,5cm ja musze profil uaktualniec bo waze teraz 80kg i łape mam 37,5 co tu poruwnywac do twojej łapy nogi masz małe ale ja do nog mam mała łape ;)) troszke zakręciłem hehe moim problemem własnie jest ramie wcale mi sie ono nie podoba a nogi to mi juz starcza wydaje mi sie ze sa za grube a nie wyobrazam sobie 10cm wiekszych .jaaaaaa...cze
Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2960
wiesz co dyq moim zdaniem nie masz 82 w psaie przynajmniej ne to nie wygląda .....conajmniej 85 masse masz niezłom byłem na twojej stronce !! łapka tez ciekawa ale popracuj nad pasem bo nie zgrywa sie to z symetrią a co do nog to ich nie pokazałes wiec nic nie powiem......cze