Witam wszystkich... Mam takie małe pytanie, które mnie ciągle zastanawia. Jakich suplementów mogę używać każdego dnia ? Obecnie używam animal packa. Zastanawiam się czy moge wprowadzić jeszcze jakiś booster no np no3x do ciągłego użytku ? Teraz robię cykle mieszane np opakowanie nox3+jakiś dopalacz testosteronu, potem np animal stacka, a teraz nanovapor+halo+aplodan...... Pomocy...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skąd mam wiedzieć czy nie jesteś szesnastolatkiem bez diety? Żadnych info o sobie nie dałeś.
...
Napisał(a)
odzwyki to uzupelnienie diety, składniki budulcowe, [minerały witaminy] tak samo stostowac mozna wg potrzeb na okrągło,wg brakow w diecie
a suplementy takie jak NO czy kreatyny to okresowo(robi sie cykle) choc stosuje sie tez kreatyne np przez rok ale w malej dawce
a suplementy takie jak NO czy kreatyny to okresowo(robi sie cykle) choc stosuje sie tez kreatyne np przez rok ale w malej dawce
...
Napisał(a)
Mam 30 lat, 112 kg. Stosuję diete z duuużym ograniczeniem tłuszczu. Ćwiczę dwa razy dziennie, rano siłowo-masowy, wieczorkiem aeroby. Poszukuję optymalnej suplementacji. Obecnie stosuje:
rano animal pack
białko
nanovapor
animal stack2
aplodan
undestor 3kaps
trening
anabolic halo
białko
posiłek
ok 15
undestor 3 kaps
aplodan
wieczór
undestor 3 kaps
aplodan
białko
rano animal pack
białko
nanovapor
animal stack2
aplodan
undestor 3kaps
trening
anabolic halo
białko
posiłek
ok 15
undestor 3 kaps
aplodan
wieczór
undestor 3 kaps
aplodan
białko
...
Napisał(a)
To jest żart?
Odżywki uzupełniane posiłkiem?
Toż z Ciebie juz chodząca chemia jest. Weź się za miskę. Ujmenie z kcal, do tego jakiś spalacz opcjonalnie białko. Za dużo tego szamasz.
Odżywki uzupełniane posiłkiem?
Toż z Ciebie juz chodząca chemia jest. Weź się za miskę. Ujmenie z kcal, do tego jakiś spalacz opcjonalnie białko. Za dużo tego szamasz.
...
Napisał(a)

...
Napisał(a)
Po co jeść odżywki wystarczą 

Moja domowa siłownia http://www.sfd.pl/Domowa_siłownia_mateusz54-t477413.html
Test gryfu MARBO SPORT 213cm http://www.sfd.pl/Gryf_213cm-t590794.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!