a nie możesz jeść tego co rodzice tylko w większych porcjach?
odp: no wlasnie tak robie :D
pobawić sie wagą i przekręcać regularnie o kilogram
odp: wpadlem juz na ten pomysl ale to na krotka mete bo jak bedzie z 82 czy wiecej to juz nie sa idiotami i sie skapna :D
dolatujesz do 80 kg i na redukcje z treningiem siłowym dolatujesz do 75 i masujesz do 80 i tak aż sie dogadasz z rodzicami
odp: i tak mam zamiar robic ...
W wieku 18 i więcej ciężko nieraz takich znaleźć bo żeby żyć za swoje uczyć się i jeszcze zarabiać musiałby 24/h zaiwaniać.
odp: no dokladnie, aczkolwiek w wakacje trzeba bedzie cos robic bo szlaq czlowieka trafia
powiem tylko ze najleprzym rozwiazaniem bedzie sie wyprowadzenie bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze niektorych osobistosci poprostu nie da sie przekonac...
odp: w wieku 16,5 ?? Po 1 klasie technikum ?? ciekawe gdzie mialbym sie wyprowadzic i za co ?? Minimum za 3 lata jak technikum skoncze, ale fakt ze niektorych ludzi przekonac sie nie da, a szczegolnie mojego ojca, wszyscy znajomi jego mi to mowia, taki charakter...
Z dziewczyną pójdziesz do kina, on będzie siedział w rzędzie za Tobą masakra..
odp: a kto mnie pusci do kina ??
Hehe to brzmi jak uzalanie sie nad soba, ale w tym wieku zaczyna to czlowieka juz denerwowac z
deka ... Mysle ze jakos sprytem i samozaparciem wyjde zwyciesko z tej konfrontacji czas pokaze...