Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74
Witam ;)
Przygodę z siłownią zacząłem 6 miesięcy temu. Problem jest taki że wgl nie idzie mi biceps nic nie "skacze" w obwodzie ile było tyle jest, podnoszę prawie tyle samo.. Diety nie mam po prostu sporo jem, biorę białko UNS WPC 80 i zacząłem od stycznia cykl na krecie mono ciekawe jak pójdzie ;) Poproszę o jakieś rady nie mam pojęcia co mogę źle robić..
Have A Problem, Make A Point, Take It Easy, Smoke A Joint !! ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
1293
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
26774
Niemożliwe jest żeby przez 6 miesięcy treningu biceps ci nawet 1cm nie ruszył, kit nam wciskasz albo się po prostu o******lasz nie widzę innego wytłumaczenia.
"Góra na którą się wspinasz, nie będzie widoczna dla publiki.. Ale i tak nie wolno Ci przestać się wspinać"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Bez diety i tak nic nie osiągniesz na dłuższą metę więc lepiej od razu się przestaw na piłkę nożną lub coś podobnego , nie stracisz tyle czasu i pieniędzy .
Szacuny
497
Napisanych postów
18907
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
65886
Ale na początku to nawet bez diety powinno iść byle miche trzymać.
W profilu masz "Obwód Bicepsa (cm) Cały czas rośnie :D!" to w końcu rośnie czy nie rośnie j/w wrzuć plan treningowy, prawdopodobnie tu problem
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
74
Biceps akurat robię we Wtorek razem z plecami i przedramieniem:
-Uginanie przedramion ze sztangą stojąc 4s. 12,10,10,8 pow.
-Uginanie sztangielek-system młotkowy 4s. po 10 pow.
Robić zdaje się dobrze robie. . nawet jeśli ten cm poszedł to co to było...
Nie pasuje mi piłka nożna ani nic innego ;) nie mam czasu na to a siłownię mam w domu.
Mam tak w profilu napisane bo hm nie mam się czym chwalić 36 cm to śmiech na sali..
Nie piszę bzdur baranie widocznie mam mniejszą wiedzę na ten temat i liczę na pomoc a nie takie komentarze beznadziejne... tak samo jakiś Massive91..talerze to może Ty podajesz dla mamy jak zmywa ;)
Have A Problem, Make A Point, Take It Easy, Smoke A Joint !! ;)