Witam, jestem tu nowy. Mam pytanko odnośnie tego jak zażywać Kretyna (razem z tauryną)+Dextroza+ Gainer 737. Korzystałem z opcji szukaj, jednak nie znalazłem żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi. PZDR i czekam na propozycję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"Aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej"
Edward Gierek
...
Napisał(a)
Przeczytałem, jednak dalej mam wątpliwości, np. takie czy rano przyjmując kreatyne, brać razem z nią Dextroze (czy tylko po trenigu).Trenig 3razy tyg. po 60-90min. -nie za mało? Jeszcze hedno pyt. odnośnie Gainera737, średnio wychodzę do szkoły na 8godz., więc z wiadomych powodów nie mogę wziąc w szkole (PRZYGOTOWAć ZARAZ PRZED SPOżYCIEM)- więc czy mam go wziąc po, czy przed śniadaniem? No i kolejne, chyba głupie pyt. czy 30min po kreatynie moge wypić mleko? Prosze o konkretne odpowiedzi PZDR. ;)
...
Napisał(a)
rano kretka bez dextrozy, 60min treningu 3 razy na tydzien wystarczy, gainera bierzesz z niepełnym posiłkiem, lub w momencie gdy nie mozesz zjesc pełnowartosciowego posiłku, dodatkowo po treningu. gainer jest uzupełnieniem jadłospisu, dawkowanie zależy od braków w diecie. mozesz wziąc do szkoły proch w szejkerze, a kiedy bedzie trzeba - zalac wodą. a, i jeszcze jedno, pamiętaj ze gdybys miał do wyboru pełnowartosciowy posiłek, lub porcja gainera, zawsze wybieraj posiłek, gdyżgainer jest jego gorszym zamiennikiem, zwłasza ten gainer. mozesz pic mleko 30min po kreatynie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MASS XXL+KREATYNA+HMB dobre zestawienie???
Następny temat