Siemka cwicze na sice (piwnicznej) 10 miechow do tej pory nie bralem zadnych supli trening mam 5 czasem 6 razy w tygodniu dietke mam 5 lub 6 posilkow dziennie. Pytanko co dobrac sobie do kreatyny?? moglby mi ktos cos polecic i rozpisac jak zarzywac!! za pomoc DZIEKI!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
do kreatyny obowiązkowo jakiś transporter
najlepszym rowiązaniem byłby ALA..., ale najtaniej i co ważne również efektywnie wychodzi tauryna (Taurine Mega Caps Olimp'u)
ok. 2-3 g tauryny do każdej porcji kreatyny
porcję kreatyny rozpuszczaj w carbo (niektórzy polecają również glukozę/dekstrozę, ale carbo o niebo lepsze!!!)
skoro tak dużo trenujesz, to dorzuć zma - dla lepszej regeneracji (może być apteczne zma)
omega-3 dla serducha
P.S. Jeśli ćwiczysz na masę, to ogranicz treningi do 3 w tygodniu.
Pozdrawiam!
najlepszym rowiązaniem byłby ALA..., ale najtaniej i co ważne również efektywnie wychodzi tauryna (Taurine Mega Caps Olimp'u)
ok. 2-3 g tauryny do każdej porcji kreatyny
porcję kreatyny rozpuszczaj w carbo (niektórzy polecają również glukozę/dekstrozę, ale carbo o niebo lepsze!!!)
skoro tak dużo trenujesz, to dorzuć zma - dla lepszej regeneracji (może być apteczne zma)
omega-3 dla serducha
P.S. Jeśli ćwiczysz na masę, to ogranicz treningi do 3 w tygodniu.
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Satndardowy zestawik czyli Mono + tauryna + carbo i bedzie dobrze.
Kreatyne:
T:5 gr na rano 5gr po treningu
NT: 5 gr rano
Tauryne po 1-2gr do porcji kreatyny
Carbo popijasz
Kreatyne:
T:5 gr na rano 5gr po treningu
NT: 5 gr rano
Tauryne po 1-2gr do porcji kreatyny
Carbo popijasz
Hej ARKA Gool !!!
www.arkowcy.pl
...
Napisał(a)
A mogli byscie mi zlożyc cos naprawde zayebistego ale tylko OLIMPU bo tylko te odrzywki są na moim zadupiu. KAsa nie gra roli!!!!! POZDRAWIAM
.......STAY HEAVY......
.......HEAVY METAL RULEZ.....
.......STAY HEAVY......
.......HEAVY METAL RULEZ.....
...
Napisał(a)
Kreratyna Olimpu mega caps 300kaps + Tauryna Olimpu Mega caps moze byc 150kaps + CArbo Olimpu ile uwazasz za sluszne
Hej ARKA Gool !!!
www.arkowcy.pl
...
Napisał(a)
masz internet i dostęp do sklepów netowych
na Olimpie się świat nie kończy
na Olimpie się świat nie kończy
...
Napisał(a)
Dokladnie, ponadto nie trenuj 5-6 razy w tygodniu.Na siłowni świat się nie konczy, a taki trening nie wyjdzie na dobre.
Kup sobie gainera i białko, 4.5 kilo gainera na miesiac, i kilogram białka.
Do tego multiwitaminy, omega 3, i filomag b6 i wystarczy.
Zdr.
Kup sobie gainera i białko, 4.5 kilo gainera na miesiac, i kilogram białka.
Do tego multiwitaminy, omega 3, i filomag b6 i wystarczy.
Zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!