Witam! Ciężko było mi ująć wszystkie wątpliwości w krótkich pytaniach, dlatego żeby nie zaśmiecać forum założyłem nowy temat. Proszę o sprawdzenie, skorygowanie ew. błędów w moim planie treningowym.
PONIEDZIAŁEK:
-klatka piersiowa
-biceps
WTOREK:
-ABS II
-boksowanie
ŚRODA:
-barki
-nogi
CZWARTEK:
-ABS II
-boksowanie
PIĄTEK:
-plecy
-triceps
SOBOTA:
-ABS II
-boksowanie
NIEDZIELA:
-bieganie/basen
Jak widać, ćwiczę codziennie (i wolałbym tego nie zmieniać- ew. jeśli za zmianą będą szły znaczne korzyści).
O to kilka z moich podstawowych wątpliwości:
1. Czy dodałem ABS II w odpowiednie dni tygodnia?
2. Czy boksowanie między dniami na siłowni nie spowolni/nie zahamuje rozwoju masowego (jeśli tak to jak bardzo)?
3. W wielu planach treningowych NIEDZIELA figuruje jako stanowczy dzień odpoczynku. Jeśli jest tak z powodów psychicznych- u mnie działa wręcz odwrotnie. Potrzebuję codziennych ćwiczeń. Czy są jakieś powody fizyczne, dla których powinienem zrezygnować z "niedzielnego sportu"?
Zmieniony przez - Joker w dniu 2011-12-19 18:46:27
PONIEDZIAŁEK:
-klatka piersiowa
-biceps
WTOREK:
-ABS II
-boksowanie
ŚRODA:
-barki
-nogi
CZWARTEK:
-ABS II
-boksowanie
PIĄTEK:
-plecy
-triceps
SOBOTA:
-ABS II
-boksowanie
NIEDZIELA:
-bieganie/basen
Jak widać, ćwiczę codziennie (i wolałbym tego nie zmieniać- ew. jeśli za zmianą będą szły znaczne korzyści).
O to kilka z moich podstawowych wątpliwości:
1. Czy dodałem ABS II w odpowiednie dni tygodnia?
2. Czy boksowanie między dniami na siłowni nie spowolni/nie zahamuje rozwoju masowego (jeśli tak to jak bardzo)?
3. W wielu planach treningowych NIEDZIELA figuruje jako stanowczy dzień odpoczynku. Jeśli jest tak z powodów psychicznych- u mnie działa wręcz odwrotnie. Potrzebuję codziennych ćwiczeń. Czy są jakieś powody fizyczne, dla których powinienem zrezygnować z "niedzielnego sportu"?
Zmieniony przez - Joker w dniu 2011-12-19 18:46:27