Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
409
Witam. od listopada chcem zaczac cykl na odzywkach; shock + storm theraphy (duze puchy) gainer mct z olimpu (duzy) białko na noc z dymatize nutrition " 12 hour protein elite" i monohydrat z universala. Prosze o rozpisanie jak byscie to wzieli? Moj pomysł jest taki; DT- mono z rana shoch przed treningiem storma po. w ciagu dnia dwa razy gainer i przed snem białko. Od razu pisze ze diety nie mam jem czesto i do syta bo apetyt mam moj poziom BF jest teraz na poziomie okolo 16 % i nie chcem teraz tego zmieniac moim celem jest nabranie masy i siły. Z gory dzikuej za odpowiedz ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
212
Weź daj spokój z takim pisaniem. Ja też na początku ćwiczyłem bez diety jadłem do syta(ale jakies w miare wartościowe rzeczy) Wcinałem gianera i białko i wszystko szło za***iście a nie miałem jakos specjalnie ulożonej diety tak wiec nie pisz ze to mu koniecznie***** da. Tak jak rozpisales jest dobrze. Monohydrat bierz w dawce 5g. Sam byłem na takim samym cyklu tylko, ze gainer innej firmy i skoczyla mi za***iscie i masa i siła
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
409
napisalem ze dietyy nie mam i prosze mi tu głowy nie meczyc jest to dzial dotyczacy suplementacji a nie diety. I prosze o pomoc a nie jakis głupie dogryzanie człowiekowi.
Szacuny
18
Napisanych postów
2777
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
26262
w dn treningowe 10 g mono 5 g z rana i 5 g po treningu . w nt 5 g z rana bym dał . shocka przed treningiem a storm po . gainer jak nie masz diety to jako posiłek . A bialko wal na noc . Chyba ze masz duzo w pasie to 2 ostanie posilki wal bialko . Bo w pasie z nadwyzki ww jest szybko zrobic bęben a to pozniej spalic to wyzsza szkola jazdy .
Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
409
no z pasu szczupłego to ja nie słyne. Mam troche Macka;) bede brał gainera z rana i w poludnie to zdaje mi sie ze tak bardzo mi sie nie odlozy. i na noc przed snem to białeczko bede walił. a kreatyne tak jak mowi hutnik.
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
409
spokojnie zaraz zazuce wam po sogaczu ;) ja z aerobami nie bardzo teraz bo wiezadła boczne w kolanie miałem zerwane i niedawno rehabilitacje zaczolem a wiec jeszcze kuleje ale juz na silke podbijam ;)