Szacuny
1
Napisanych postów
114
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2746
witam:) mam pewien problem. Kupiłem ostatnio kilka odżywek i nie wiem jak je brać. o jakich porach i czy mozna to wogóle łączyć... a i jeszcze w jakich ilościach(tylko nie piszcie ze pisze na opakowaniu bo wiem , ale tak na serio ile brać żeby cos to dało... )
A wiec tak mam:
-TESTOSTEROL 30 KAPS MEGABOL
-AAKG Mega Hardcore 240 kaps
- BIOGENIX Cell Pump 665g
-jeszcze mam dekstroza i jeszcze Creatine mega caps 1250 mono.
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
jesli chodzi o kreatyne to jestem za dawkowaniem raczej nie przekraczającym 10g/d. w DT dwie porcje CP na dobę + 3g mono po treningu wystraczą w zupelnosci, jesli mialbym rezygnowac kreatyny to bym zrezygnowal z jednej porcji cp. AAKG bierz tylko przed siłownią. testosterol jak masz - bierz. jest to suplement prozdrowotny, bez dzialania anabolicznego.
Szacuny
1
Napisanych postów
114
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2746
jabolcokk a co byś lepiej wybrał dla siebie to pierwsze? czy drugie?? moze jednak lepeiej brać tez w dni trenigowe:D ja wybiore chyba ten pierwszy plan co mi napisałes :D z góry dzięki:) a brałeś kiedys testosterol >?
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
Ja Dla siebie bym wzioł ta pierwsza opcje ale nie sugeruj sie mną i zwiekszył bym zapewne dawki AAKG lubie porstu czuć pompe
Dałem ci linka o Testosterolu poczytaj lepiej ZMA brac przynjamniej braki magnezu i cynku troche uzupełnisz.