SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ocena - martwy ciąg pół sumo

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 803

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 740 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 9583
Cześć!

Bardzo proszę o ocenę mojego ciągu semi-sumo (filmik od 15 sek.). Ciągów nie robiłem dwa lata bo miałem problemy z lędźwiami i mobilnością, teraz nad nią mocno pracuję, zaczynam zaraz trening na siłę i moje pytanie czy mogę z tą techniką porządnie dźwigać. Jak na razie na test poszło lajtowo 120kg x1.

class="link" target="_blank">filmk
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2033 Napisanych postów 2999 Wiek 42 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 78076
Nie ma się do czego przyczepić. Dźwigać śmiało.
W powrocie najpierw biodra potem kolana
I więcej dynamiki jak ci na kg zależy.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 30064 Napisanych postów 20885 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 272384
Jest ok , jak nie ma potrzeby oglądac się w lustrze to lepiej głowę i wzrok skierować bardziej do dołu , wszędzie uczą ułożenia takiego aby po przyłożeniu kija do pleców były 3 punkty styku ( biodra , łopatki ,głowa )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 740 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 9583
Dzięki wielkie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 383 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
czy ja wiem... może spróbuj minimalnie niżęj tyłek dać... ogólnie w lędźwiach leszcze jest pewna jak by wypukłość nie w tą stronę co trzeba
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Spadki w podciąganiu, a progress w reszcie ćwiczeń

nutloveb