Moja sytuacja jest właściwie dość dziwna.Od roku regularnie uczęszczam na siłownie i trenuje treningi ułożone przez trenera.Z częstotliwością i długością ćwiczeń było różnie:czasami ćwiczyłam po kilkanaście godzin tygodniowo,a najmiej to trzy razy w tygodniu po 1,5-2 godzin.Co ważne,ćwiczyłam głównie aeroby,jakikolwiek trening siłowy się u mnie nie sprawdzły,strasznie szybko rosną mi mięśnie!Obecnie jestem na siłowni 3 razy w tygodniu po ok 1,5h do 2h. Rok temu założyłam tutaj post z dietą,zapoznałam się z zasadami odrzywiania i...wiadomo raz było lepiej,raz gorzej( w weekendy słodycze!).Zmiany w wyglądzie widac znaczne,ale waga spadła o ok4kg!Nie spodziewałam się tego po roku treningów i wyrzeczeń!Teraz całkowicie zrezygnuje ze słodyczy ale nie wiem czy z moim treningim i z planowaną dietą jest wszystko ok???? Zobaczcie:
Trening(ogólnie):
-dwa razy w tygodniu aeroby po ok 1,5h
-trening obwodowy(bez ćwiczenia nóg-mam z nimi problem) ok 2h(planuje teraz to wprowadzić ale nie wiem co z tego wyjdzie)
...i moja nowa dietka
Posiłek pierwszy:
4 łyżki płatków owsianych
1 łyżka migdałów
3/4 szkl mleka 1,5%
20 gram filetu z indyka(szynka wędzona)/lub/białko jajka
Posiłek drugi:
serek wiejski(szkoła)/lub/jajko
Posiłek trzeci:
bułka grahamka
warzywa
kurczak
łyżeczka masła/lub jak jestem w domu/ryba z łyżką oliwy z oliwek
warzywa
40g ryżu brązowego
Posiłek czwarty:
jajecznica z 2 białek i żółtka
Posiłek piąty:
warzywa gotowane/lub/serek wiejski
Co o tym myślicie?Nie wiem jak to jest dokładnie z tym zapotrzebowanie kcl,czasami mi wychodzi 2600 do odjęcia a czasami 1800,mam od tego 1800 odjąć 500???Przecież 1800 byłoby za dużo.
Waga: 72
Wzrost: 168
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 76
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ...
Aktywność w ciągu dnia: szkoła,w-ef,ok 5 km chodzenia(przystanki)
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ostatnio snowboard,siłownia trzy razy w tygodniu od 1,5h do 2h
Odżywianie: Najgorzej jest ze słodyczami,za fast foodami nie przepadam,poza tym staram się zdrowo odrzywiać,chude,grilowane mięso,zero ziemniaków i białego chleba,sporadycznie ciemny chleb,czasami wasa.Oczywiście zero sosów i mięs pieczonych z panierką,zasmarzek.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: trzy razy w tygodniu od 1,5 do 2 godzin
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak,chciałabym ale ciągle mam za dużo do zrzucenia:((
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jest możliwe..co o tym sądzicie?
Stosowane wcześniej diety: dieta zbilansowana
Trening(ogólnie):
-dwa razy w tygodniu aeroby po ok 1,5h
-trening obwodowy(bez ćwiczenia nóg-mam z nimi problem) ok 2h(planuje teraz to wprowadzić ale nie wiem co z tego wyjdzie)
...i moja nowa dietka

Posiłek pierwszy:
4 łyżki płatków owsianych
1 łyżka migdałów
3/4 szkl mleka 1,5%
20 gram filetu z indyka(szynka wędzona)/lub/białko jajka
Posiłek drugi:
serek wiejski(szkoła)/lub/jajko
Posiłek trzeci:
bułka grahamka
warzywa
kurczak
łyżeczka masła/lub jak jestem w domu/ryba z łyżką oliwy z oliwek
warzywa
40g ryżu brązowego
Posiłek czwarty:
jajecznica z 2 białek i żółtka
Posiłek piąty:
warzywa gotowane/lub/serek wiejski
Co o tym myślicie?Nie wiem jak to jest dokładnie z tym zapotrzebowanie kcl,czasami mi wychodzi 2600 do odjęcia a czasami 1800,mam od tego 1800 odjąć 500???Przecież 1800 byłoby za dużo.
Waga: 72
Wzrost: 168
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 29
Obwód talii: 76
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ...
Aktywność w ciągu dnia: szkoła,w-ef,ok 5 km chodzenia(przystanki)
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ostatnio snowboard,siłownia trzy razy w tygodniu od 1,5h do 2h
Odżywianie: Najgorzej jest ze słodyczami,za fast foodami nie przepadam,poza tym staram się zdrowo odrzywiać,chude,grilowane mięso,zero ziemniaków i białego chleba,sporadycznie ciemny chleb,czasami wasa.Oczywiście zero sosów i mięs pieczonych z panierką,zasmarzek.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: trzy razy w tygodniu od 1,5 do 2 godzin
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak,chciałabym ale ciągle mam za dużo do zrzucenia:((
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jest możliwe..co o tym sądzicie?
Stosowane wcześniej diety: dieta zbilansowana