Astutus
...
Napisał(a)
Dzis przypadkowo udalo mi sie zmierzyc poziom tkanki tluszczowej, wyszlo mi dosc spoto bo az 17%, mam pytanie ile %ent jest uwazane za przyzwoita liczbe?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
okay, zajrzałem w profil - jeśli dane są aktualne to niemal niemożliwe aby przy obwodzie w pasie 90 cm twój procent tłuszczu wynosił 17%, sądzę że jest większy
dla porównania - solidną kratke na brzuchu uzyskasz redukując procent tłuszczu do wartości jednocyfrowych
dla porównania - solidną kratke na brzuchu uzyskasz redukując procent tłuszczu do wartości jednocyfrowych
...
Napisał(a)
Ok dzieki, co do procentu, to pewnie w pasie mam wiecej, mam fiola na punkcie sily, a nie wygladu i nie mierzylem obwodow w pasie od kiedy zaczalem cwiczyc :]. Jak bede w domu to sprawdze ile cm.
Co do %tow babka mi mowila po pomiarze, ze mam niepokojaco wysoki podskorny tluszcz, czy jakos tak :P
Co do %tow babka mi mowila po pomiarze, ze mam niepokojaco wysoki podskorny tluszcz, czy jakos tak :P
Astutus
...
Napisał(a)
Ja mam 16% niby bf-u i mam kolo 90 w pasie gdzies ale pomimo ze wg tabel w normie jestem (czasami w zaleznosci od tabeli to nawet w dolnej czesci normy) to sadze ze mam duzo tluszczyku szczegolnie w okolicach sutkow ktore jakby nie cwiczac i biegajac nie chce zniknac. Za to jak chodzilem 3 miechy na kick-boxing to mi nogi strasznie schudly i miesnie popalilo i co tu poczac taka uroda :)
...
Napisał(a)
TYKA - wszystko jest możliwe !
wszystko zaleznie od rodzaju budowy , ewentualnych zaburzeń bądź chorób
a co do tego pomiaru tkanki tłuszczowej - to jest on oparty na przewodności i różnicach w niej - i nie jest miarodajny !
wszystko zaleznie od rodzaju budowy , ewentualnych zaburzeń bądź chorób
a co do tego pomiaru tkanki tłuszczowej - to jest on oparty na przewodności i różnicach w niej - i nie jest miarodajny !
1
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Boofi, dokładnie to napisałem
niemal niemożliwe nie wyklucza tego że wszystko jest możliwe
niemniej jednak, patrząc na dane w profilu pytającego i zakładając iz jest zdrowy jest to nadal mało, mało, maleńko prawdopodobne

niemal niemożliwe nie wyklucza tego że wszystko jest możliwe

niemniej jednak, patrząc na dane w profilu pytającego i zakładając iz jest zdrowy jest to nadal mało, mało, maleńko prawdopodobne
...
Napisał(a)
Pawel, jest taki post o Odżywianiu o pomiarze przy użyciu linijki lub suwmiarki.
Poza tym, polecam www.mybodycomp.com
Poza tym, polecam www.mybodycomp.com
...
Napisał(a)
a to spoko - po nocy nie kumam
hahaha

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
przyzwoita? 8%
1
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Polecane artykuły