SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kto wyciska i pompuje ten się w spamie odnajduje!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 123916

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Asieksx
preria chlebus zytni razowy na zakwasie, pyyycha,


:'-( nie moge zyta:(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 428 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6956
szkoda ;(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
PUSHhard
nie tam, styka, żebedziesz patelnie , czy inne naczynie konserwować co jakiś czas oliwą, do smażenia nie trza dodawać tłuszczy


no nie wiem Puszek...jakos mnie to nie przekonywa co pisza producenci patelni :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Asieksx
szkoda ;(

nooooo
probuje piec chleby bezglutenowe ale jak to zwykle u mnie- porazka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 243 Napisanych postów 23792 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 81252
ja wychodzę z innego założenia: jak mi mięso czy sadzone nie przywiera bez tłuszczu, to go po prostu nie dodaję!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ja lubię tłuszcz, tłuszcz wydobywa i "ptrzytrzymuje" wszystkie smaki

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 428 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6956
preria, upieczesz, ja po pol roku dopiero zakumalam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
PUSHhard
ja wychodzę z innego założenia: jak mi mięso czy sadzone nie przywiera bez tłuszczu, to go po prostu nie dodaję!


no ale czemu nie podkrecic smaku?:D tak jak Malinowa napisala :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Asieksx
preria, upieczesz, ja po pol roku dopiero zakumalam

oby bo oszalec mozna z tymi wypiekami:D tylko mufiny mi wychodza,a cos bez cukrowego juz nie,nawet jak wsadze to w forme do mufinow:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 243 Napisanych postów 23792 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 81252
bo ja smak wyczuwam bez tłuszczy tak samo robiłam ten stek z wołowiny: popierzyłam ino, bach do naczynia, z jednej i drugiej i gotowe! smak... niebo w gębie! a tłuszcz sam wyszedł z mięsa i je doprawił..
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening

Następny temat

Zerwane więzadła kolanowe a FBW

WHEY premium