Szacuny
44
Napisanych postów
842
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
71137
Czym może być spowodowany ból łokci (taki kłujący) podczas i po jeżykach? Czy słusznie podejrzewam źle dobrany - za duży ciężar? I jeszcze jedno pytanie (nie wiem, czy nie jest zbyt ogólne...): czego przyczyną może być gromadzenie się tłuszczu w dolnej części brzucha? Chodzi mi raczej o kwestie zdrowotne, bo "śmieciowe" jedzenie wykluczam.
Szacuny
36
Napisanych postów
15338
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
191806
A jaki drążek/uchwyt/chwyt masz w jeżykach?
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow. DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
Szacuny
44
Napisanych postów
842
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
71137
Arphiel, używam takiego plecionego, jak na filmiku
Saida, dziękuję bardzo, postaram się jeszcze bardziej skupić na używaniu brzucha. Co do budowy - czy takie tycie jest charakterystyczne tylko dla jabłek? Jeśli jestem gruszką, mogę mieć tak po prostu, czy musi to wynikać z jakiegoś zaburzenia?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
proszę o poradę, czy ten zestaw ćwiczeń jest sensowny? chodzi mi głównie o ćwiczenia na dół ciała, czy jest sens dokładać przysiad bułgarski, czy ze sztangą jeśli w tym dniu mam kilka ćwiczeń na maszynach (ginekolog i suwnica)
wydaje mi się, że co za dużo, to wiadomo .... co wywalić?
edit. i powiedzcie proszę, czy te brzuszki z piłką warto robić? spięcia brzucha na piłce - tego w ogóle nie czuję
Zmieniony przez - azalianna w dniu 2014-10-20 10:42:15
Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
125433
Azalianna, bez ładu i składu, kolejność ćwiczeń od czapy, za dużo ćwiczeń na nogi i brzuch, za mało na górę ciała. Ale może Ruda będzie miała coś więcej do dodania.