Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

KSW 21 - Torwar Warszawa 1 Grudnia

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 61217

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2689 Napisanych postów 9024 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 221698
Biały19894
Ponieważ polski Czeczen swoimi umiejętnościami oraz sukcesami sportowymi, przywodzi na myśl legendarnego mistrza Muhammada Alego i prawdopodobnie stąd te literówki, które także mi się zdarzają.
sog swoja drogą rozumiem jeszcze jakby przekręcali na Mamied(po Rosyjsku "e" to "je" cos jak Jemjelianjenko) ale Mammed to tak jakby pisac Karrol Beddorf,Miachałł Matterla,Borrys Mańkkowski,Pawweł Nasttula jak to wygląda

Zmieniony przez - bane158 w dniu 2012-11-15 21:45:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2464 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31970
Zapomniałeś o największej gwieździe:

Marriusz Pudzidzian Pudziadzianowski!

Palą to muzycy, nastolatki i dorośli
Urzędnicy i graficy, żony, matki i filmowcy
Palą biznesmeni, starsze laski, młodzi chłopcy
Nikt jeszcze nie poszedł do ziemi, od tej trawki, coś ty?
Palą ją dewotki, heretycy nie chcą słyszeć
Że to z czym kręcą jointy przestanie być narkotykiem

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54876
Ksw ksw, ale tak teraz patrze tą rozpiske to jedyna walka na którą mam wyłożone to walka dziewczyn, którą w zasadzie i tak obejrzeć obejrzę. Mamed ciekwe jak zawalczy. Michał z mojego miasta tak samo jak Iro itd. wiec wiadomo że mega jestem ciekawy i czekam na ich wygrane. Mańkowski vs Aslambek, będzie zayebista walka jestem pewnien. Ciekawe jak Kułak po powrocie, mam nadzieje że dostanie od Strusa bo jakoś nie lubie Kułaka. Silva i Horwich, chyba jedna z ciekwszych walk imo. Z jednej strony mocna dynamiczna stójka i duża siła, a z drugiej strony co jak co mega parter (walka z Cipkiem to pokazała, w zasadzie pierwszą runde dominował w praterze, a dominować na ziemi z Michałem to znaczy że parter jest conajmniej bdb.) Jeżeli walka przeniesie się na glebe to imo niemal że na 100% wygra Matt, no chyba że Jay go ustrzeli co też jest prawdopodobne. A tak ogólnie to dziwne że jeszcze sie rozpiska nie sypie (tfu tfu) zawsze na tydzien albo dwa przed galą ktoś dostawał "kontuzji".
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2284 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29964
Ale sie uczepili tego Horwicha, gość wyglądający jak menel, walczący niewiele lepiej a udają że to gwiazda..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 1750 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23086
Nie żebym obrażał , ale na tej focie serio jak menel wygląda No ale Chmielewskiego rozwalił :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54876
Imo walczy dobrze Horwich. W walce z Michałem sprawił mu dużo trudu, parter ma bdb. Co innego w walce z Chmielewskim kiedy jego stójka wyglądała jak w slow motion, co nie zmienia faktu ze kondycyjnie był raczej dobrze przygotowany.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8617 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 80644
Surfujący po Wszechświecie Szablastozębny Rzeczny Delfin to kozak, skończcie hejt.

Zbyt dobry to on delikatnie mówiąc nie jest, obiektywnie rzecz biorąc, ale na 95% tych naszych KSW gierojów wystarczy spokojnie.

Zmieniony przez - TezAndrzej w dniu 2012-11-20 20:50:18

"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
K....a! Melvin wypadł - kontuzja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Treningi MMA.

Następny temat

Artur Sowiński vs Maciej Jewtuszko rewanż na KSW 21

Spalanie
Polecane artykuły