WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak w miare szybko przybrać mase w bicepsie ?

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9450

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 52 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 247
Witam, chciał bym w miarę szybko przybtrać masy mięśniowej w bicepsie obecnie chodze dwa dni w tygodniu na siłownie (poniedziałek, piątek) a w resztę dni robie 4 serie po 25 pompek mam w bicepscie około 32 cm ale chciał bym więcej. Prosze o pomoc pozdrawiam ;)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 122 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 5790
jestes jeszcze mlody taka masz budowe cwicz odżywiaj sie dobrze a za pare lat gdy bedziesz starszy masa miesniowa sama przyjdzie. w tym wieku zazwyczaj kazdy młody chłopak jest zniewieściały no zdarza sie wyjatki oczywiscie, ja tez tak miałem byłem małym dzieckiem to bylem dosyc pulchny nie jakos bardzo pozniej gdy roslem to chudlem finał był taki ze w gimnazjum bylem dosyc chudy. pod koniec gimnazjum gdy zaczołem interesowac sie swoim cialem stwierdziłem ze musze cos zrobic. aktualnie ciwcze od 2 lat z tym ze ponad rok profesjonalnie na silowni z ciezarami zaczynalem od pompek drażka brzuszkow przysiadow rowera pilki nożnej. gdy przygotowałem swoje ciało do wysilku silowego zabrałem sie za ciezar i powiem ze z efektow jestem zadowolony nie jestem jakis ogromny choc patrzac na zdjecia z przed 3 lat to jakbym był 2 razy wiekszy niz wtedy. moge sie pochwalic ze jakies ponad 15kg do przodu i pare dobrych cm w obwodach. takze życze powodzenia!!!
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 920
sog poszedł
...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 52 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 247
i zapomniałem powiedzieć że statam sie przestrzegać 10 wskazówek zdrowego żywienia
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 86934
Jak nie będziesz jadł i ćwiczył to nie urośniesz
1
...
Napisał(a)
Początkujący
a mógł by ktoś poprostu streścić ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 86934
Tak. Ćwicz i jedz.
...
Napisał(a)
Początkujący
a jakie ćwiczenia wykonywać pompki i siłownia 2 razy w tyg wystarczą ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Nie. Wszystko masz w linku od BPL'a.
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8738 Napisanych postów 50813 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390677
masz 14 lat wiec trening siłowy z żelastwem bym odstawił na bok i w ostatecznosci zabrałbym sie za trening domatora z obciazeniem wlasnego ciała jak juz tak chcesz cwiczyc , i cwiczy sie całe ciało a nie wybraną partie
...
Napisał(a)
Początkujący
ćwicze wszystko ćwicze również brzuch nogi jak robie pompki to klatka również sie ćwiczy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja,odchudzanie

Następny temat

[Redukcja] Moje plany , a co Wy o nich sądzicie?

electro
Polecane artykuły