Mam pewne pytanie, na silowni slyszalem ze dobrze jest robic w jednym tyg. trenning lekki a w nastepnym ciezki(te same cwiczenia oczywiscie) i chcialbym wiedziec co wy o tym myslicie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dzieki za odp. a przy okazji myslicie ze warto zrobic przerwe na wakacje czy cwiczyc, bo troche po wakacjach chialem wziasc kreatyne.
...
Napisał(a)
Jak miał by być to trening masowy czyli trwający 6-8 tygodni to miał byś tylko 3-4 tygodnie treningi ciężkie i tyle samo opieprzania się - zły pomysł.
Jak myślisz warto zrobić przerwe na wakacje bo chcesz wziąść po tej przerwie kreatyne? Sory, ale to jedno z bardziej kretyńskich pytań jakie miałem przyjemność czytać na tym forum.
Jak myślisz warto zrobić przerwe na wakacje bo chcesz wziąść po tej przerwie kreatyne? Sory, ale to jedno z bardziej kretyńskich pytań jakie miałem przyjemność czytać na tym forum.
Silne nogi i plecy to podstawa ;) http://www.sfd.pl/temat259657/
...
Napisał(a)
Ja uważam, że powinno się robić jeden trening super ciężki, a drugi jeszcze cięższy 

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
...
Napisał(a)
Jak zwykle na poważne pytanie dajecie niepoważne odpowiedzi
Kocham to forum.
Tak pozatym, nie zawracaj sobie głowy tym fotum bo i tak nie znajdziesz tu odpowiedzi

Tak pozatym, nie zawracaj sobie głowy tym fotum bo i tak nie znajdziesz tu odpowiedzi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!