Mam pytanko dotyczące spalania tłuszczu.Jazda na rowerze przyczynia sie do spalania zbędnych kg.Ale najpierw zostaje spalony tłuszcz umiejscowiony na nogach czy na brzuchu? - (nogi i brzuch to tak dla przydładu).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
racja, tłuszcz wypala się równomiernie z całego ciała podczas jazdy na rowerze, biegania, pływania, itp. Natomiast trzeba pamiętać o odpowiednim tętnie. Czasami wystarczy szybki marsz, by osiągnąć właściwe tętno, które jest warunkiem do tego, aby pozbyć się tłuszczu. Poza tym pamiętaj, aby ćwiczyć co najmniej 30, 40 min., bo dopiero po 20 min. zaczyna się proces wypalania tłuszczu. No chyba, że ćwiczysz na czczo...
...
Napisał(a)
jak cos to aeroby rano
kiedy glikogen jest nieuzupełniony, tak samo jest po treningu... wtedy tłuszcz spala się o wiele szybciej
nie musi conajmniej 20-30 minut spalac glikogenu .....
pozdrawiam

pozdrawiam
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
skad wy to wszystko wiecie chlopaki ja nie mam pojecia, buszuje po tym necie ale zeby wiedziec takie szczegoly dotyczace tetna i wogole...
ja nawet nie umiem sobie diety ulozyc odpowiedniej...szacunek 

...
Napisał(a)
to tylko kwestia czasu, im więcej będziesz czytał na forum, jakieś gazetki, filmy, itp. Poza tym wiele sprawdzisz na sobie.
...
Napisał(a)
THX za wszystkie odpowiedzi. daje Wam SOGa ale niestety duchowego... Jak będzie abon to nie zapomne o was

...
Napisał(a)
ta sie gra sie ma
sie grało w siatke zawodowo 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Jak mam 18 lat to 220-18=202 65%z202=131,3 czyli 131 uderzen serca mam miec na minute?? Aha i co do biegu ranonaczczo to 0,5h wystarzy czy biegac 45min. Mozna biegac w dni treningowe rano a wieczorem cwiczyc?? Dzieki. Sogalscy poszli.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!