Witam wszytkich
czytam tu na forum wypowiedzi i jedni pisza na mase cwiczyc progresja 15/12/10/8/6 a inni 12/10/8/8/6 jak to powinno byc????? czy oby dwa plany sa dobre???? aha i jeszcze jedno...teraz musze zmienic troszke swoj trening czy moge tak cwiczyc
Sobota -klatka , biceps
Poniedzialek - triceps , nogi
Środa-barki , brzuch
Czy tak moze??? starałem ulozyc plan wedlug tego by kazdy miesien mial odpowiedni czas na regenracje tzn chodzi mi o artykuł ze stronki kulturystyka.pl/atlas
nie powinno sie trenowac miesni w przed dzien :
mięśniami naramiennymi i klatki piersiowej,
-naramiennymi i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-dwugłowymi ramion(bicepsami) i górnymi grzbietu,
-przedramion i dwugłowymi ramion(bicepsami),
-przedramion i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-łydek i ud
nie wiem czy dobrze wykombinowalem a jesli nie to poprawcie moj plan!!!!! z gory dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czytam tu na forum wypowiedzi i jedni pisza na mase cwiczyc progresja 15/12/10/8/6 a inni 12/10/8/8/6 jak to powinno byc????? czy oby dwa plany sa dobre???? aha i jeszcze jedno...teraz musze zmienic troszke swoj trening czy moge tak cwiczyc
Sobota -klatka , biceps
Poniedzialek - triceps , nogi
Środa-barki , brzuch
Czy tak moze??? starałem ulozyc plan wedlug tego by kazdy miesien mial odpowiedni czas na regenracje tzn chodzi mi o artykuł ze stronki kulturystyka.pl/atlas
nie powinno sie trenowac miesni w przed dzien :
mięśniami naramiennymi i klatki piersiowej,
-naramiennymi i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-dwugłowymi ramion(bicepsami) i górnymi grzbietu,
-przedramion i dwugłowymi ramion(bicepsami),
-przedramion i trójgłowymi ramion(tricepsami),
-łydek i ud
nie wiem czy dobrze wykombinowalem a jesli nie to poprawcie moj plan!!!!! z gory dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!