Wiele razy już słyszałem o tym jak zwisy na drążku powodują zwiększone wydzielanie hormonu wzrostu. Czytałem też (niepamiętam niestety gdzie), że istnieje specjalna terapia hormonalna polegająca na braniu zastrzyków z testosteronem, kosztująca ok.150 zł. Ale wiem tylko tyle i jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o odpisanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co się dziwisz Gall Anonim, nie słyszałeś, że ruskie mają w promocji kurację teściem za 150 zł?
Zdrówki

Zdrówki
...
Napisał(a)
Do dopingu z tym. tylko nie zapomnij podać swojego wieku.
I tak cię pewnie chłopaki wyśmieją
I tak cię pewnie chłopaki wyśmieją

moderator na insomni
...
Napisał(a)
Tylko, że czytałem o tym na jakimś sportowym forum, nie wiem nawet czy nie na tym. I nie była to żadna kuracja u ruskich, a skierowanie było wypisane przez lekarza. A co do wieku to mam 19 lat.
...
Napisał(a)
No dobra...powoli. Bo nie nadazam. Twoja wypowiedz byla troche nieskladna. Nie wiem co ma wspolnego ten drazek z kuracja testosteronem.
Jesli po prostu chesz rady jak zdobyc srodki farmakologiczne i jak je stosowac to po protu nie bede odpowiadal na takie pytanie. Jesli w dopingu uznaja, ze pytanie jest warte odpowiedzi to Ci jej udziela. Ja szanuje niektorych chlopakow stamtad (mimo, iz jestem wrogiem stosowania dopingu w sporcie amatorskim) za to, ze potrafia w miare obiektywnie podejsc do sprawy. Jesli ktos powaznie cwiczy, osiagnal juz wszystko co sie dalo "normalnymi" metodami to moze dostanie odpowiedz.
Jesli po prostu chesz rady jak zdobyc srodki farmakologiczne i jak je stosowac to po protu nie bede odpowiadal na takie pytanie. Jesli w dopingu uznaja, ze pytanie jest warte odpowiedzi to Ci jej udziela. Ja szanuje niektorych chlopakow stamtad (mimo, iz jestem wrogiem stosowania dopingu w sporcie amatorskim) za to, ze potrafia w miare obiektywnie podejsc do sprawy. Jesli ktos powaznie cwiczy, osiagnal juz wszystko co sie dalo "normalnymi" metodami to moze dostanie odpowiedz.
Nie ma ludzi nieomylnych...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!