Smak jest ważny - m.in. za niego płacimy.
...
Napisał(a)
Smak jest istotny, ale wazniejsze jest dzialanie.
To popijaj litrami dextroze, ktora jest smaczniutka, a dzialania ma zerowe...
To popijaj litrami dextroze, ktora jest smaczniutka, a dzialania ma zerowe...
...
Napisał(a)
??? Chyba mnie nie zrozumiałeś. Zdarza się... Nie wydaje mi się, abym pisał, że działanie nie jest ważne. Skoro jednak płacę niemało za jakiś produkt smakowy, to mam prawo tego smaku wymagać. To chyba logiczne.
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-06-03 15:27:51
Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-06-03 15:27:51
...
Napisał(a)
No nawet i od Ostrovii powinienes wymagac smaku, ale jak mam dwie odzywki i jedna ma lepszy sklad, ale odrobine gorszy smak, a druga odzywke, ktora ma gorszy sklad, ale o wiele lepszy smak, to wybiore jednak tę pierwszą.
...
Napisał(a)
macie problem
ale fakt czekamy wszyscy na wiecej opinii o Gaineratorze

ale fakt czekamy wszyscy na wiecej opinii o Gaineratorze

...
Napisał(a)
zakupiłem puszeczkę właśnie zaczynam cykl;] z cm3 treca;] zobaczymy za miesiąc co to bd + dietka oczywiście. obecnie 72 kg 18 lat
. a co do smaku to jeden hu.:) ważne żeby działał, bo widać co nie którzy mają podniebienia wrażliwe.

pamiętaj co Cię nie zabije, to Cię wzmocni..;)
...
Napisał(a)
i nie kłócić się o skład.. to beznadziejne, użytkownicy może by się chcieli bardziej dowiedzieć jak zadziałał nowy masowiec.

pamiętaj co Cię nie zabije, to Cię wzmocni..;)
...
Napisał(a)
A Gainerator ma wzmocnic/wspomoc diete
Prosze raportuj o wynikach
Choc jednoczesnie pamietaj ze to tylko (lub az) wygodne dopracowane i smaczne' jedzenie'
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-06-13 08:11:30

Prosze raportuj o wynikach
Choc jednoczesnie pamietaj ze to tylko (lub az) wygodne dopracowane i smaczne' jedzenie'
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2010-06-13 08:11:30
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
iso plus proszek nowe smaki
Następny temat