pamietajmy jednak ze to gainer ...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
b.estetyczna pucha
nazwa dziwna, no ale kupe gainerów takie ma

nazwa dziwna, no ale kupe gainerów takie ma
...
Napisał(a)
Soltys - PRZEPRASZAM. Mawashi, Ciebie też - co prawda nie skierowałem do Ciebie żadnego posta, ale wg Bulla ponoć nie okazałem Tobie szacunku. Miętki - również bez urazy. A teraz zmuszony jestem dotrzymać słowa i napisać - Gainerator jest produktem przereklamowanym. Sam czuję się teraz oszukany, bo te 4g DODATKOWYCH WOLNYCH AMINOKWASÓW ROZGAŁĘZIONYCH w porcji - jak informuje reklama - to nie dodatek, ale całość, a rzeczywista ilość tych naprawdę wolnych dodatkowych aminokwasów jest dużo niższa.
Biniu, zgadza się, to tylko gainer. Zwykły, niczym szczególnym nie różniący się od innych. Imo ten produkt podtrzymuje tezę, że seria Dominator jest nastawiona na generowanie zysków niskim kosztem, a gwarantować ma to twarz Pudziana i ładne opakowania. Szkoda, bo niewiele brakowało, by Gainerator naprawdę był wart zainteresowania...
Biniu, zgadza się, to tylko gainer. Zwykły, niczym szczególnym nie różniący się od innych. Imo ten produkt podtrzymuje tezę, że seria Dominator jest nastawiona na generowanie zysków niskim kosztem, a gwarantować ma to twarz Pudziana i ładne opakowania. Szkoda, bo niewiele brakowało, by Gainerator naprawdę był wart zainteresowania...
...
Napisał(a)
ADRIANUS88
nic dodac, nic ujac
pozdrawiam

pozdrawiam
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
Jadł już ktoś to cudo ? Produkt pewno tak samo kiepski jak ten cały Pudzian :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
iso plus proszek nowe smaki
Następny temat