slabo sie robi od tej marketingowej obludy.przeciez to to samo co porcja kurczaka z ryzem
szkoda mi dzieci ktore swoje ciezko uzbierane oszczednosci przeznacza na te cudowne srodki ktore maja sprawic ze beda duze i silne niczym sam mentor wspanialej serii Dominator.
Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2010-05-25 13:42:40
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
szkoda mi dzieci ktore swoje ciezko uzbierane oszczednosci przeznacza na te cudowne srodki ktore maja sprawic ze beda duze i silne niczym sam mentor wspanialej serii Dominator.
Cóż, taka poltyka. Nie mozesz miec pretensji do Olimpa. Robią produkt, który chcą sprzedać. Ze składem nie kłamią, jest taki jak na etykiecie. A ze znajda sie naiwne dzieci, ktore zobacza Pudziana i pomysla: "kurde, kupie te cudo i bede taki jak on" to juz inna sprawa.
Gainer coś w stylu Gain Bolica, ale chyba 2 opcja jest lepsza, bo o wiele tansza.
Tez bym zdzieral z naiwnych siano :P, z czegos trzeba zyc.
Zmieniony przez - Skeba w dniu 2010-05-25 14:25:46
Szacuny
0
Napisanych postów
1231
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13528
troszke drogi, fakt, ale takiego czegos szukale m z weglami dlugowchlanianymi, by zastapic poranny posilek na uczelnie, wiec raczej sie skusze mam nadzieje, zew smakowo wypada to tez dobrze a wlasnei jakie sa smaki ?>? czy ktos juz go probowal ??
Szacuny
35210
Napisanych postów
66749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
920911
zadne wegle w postaci plynnej odzywki nie beda dlugo wchlaniane moga byc kotko i trosze dluzej ale nie dlugo.i niech sie nikt nie ludzi ze jest inaczej.
relama reklama a faktycznie sprawa nie wyglada tak kolorowo
Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12352
Niezupełnie. Nutrioza "w płynie" nadal ma bardzo niskie ig. Niestety w CarbBx i PB MRP znajduje się w małej ilości i w towarzystwie malto. Izomaltuloza też jest ok (ale też jest dodawana raczej w symbolicznej ilości). Poza tym wyizolowane ze skrobii amylozy (czyli bez amylopektyn) byłyby dobre. Ale cena zapewne zniechęcałaby wielu i to właśnie ona jest największą przeszkodą. Tak sądzę...