Szacuny
14
Napisanych postów
507
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15576
dla mnie warzywa to tak samo jak woda czyli logiczne ,że się spożywa będzie szedł szpinak , sałata , ogórki kiszone i zwykłe i pomidory , dużo soli i potas i magnez aby być dobrze nawodniony .
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238004
siemka! Szczerze? to tak jestem przeciwnikiem ketozy że szok. Cisnie się tylko na usta tekst że jak chcesz stracić wszystkie mięsnie to wejdz sobie z powodzeniem na ketoze. No i smalec? Karkówka? tutaj udział w Twojej diecie tłuszczy nasyconych to chyba z 80% więc naprawdę wg mnie to mega słaba opcja. Jak już to zamień to na tłuste ryby, Olej lniany czy oliwę z oliwek które dolejesz do jakiś sałatek. Ale dalej moje zdanie to krzyżyk na drogę ;)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34751
Napisanych postów
25172
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282654
Ja jak wyżej , jestem wręcz wrogiem głupiej KETO modzie a ty zamiast się skupić na zwykłej zbilansowanej diecie z deficytem i pracować to szukasz cudów w ciężkiej i skrajnej diecie która źle prowadzna szkodzi i do tego keto to dieta lecznicza a nie dieta którą od tak każdy Kowalski może sobie stosować . Widać po produktach że masz słabe pojęcie o keto a do tego masz bardzo niskie kcal na start redukcji
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2023-04-11 06:11:36
Szacuny
2402
Napisanych postów
5805
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
106431
Ma swoich zwolenników i przeciwników taka dieta ale już nie przesadzajmy że mięśni się człowiek pozbędzie bo nawet w scenie kulturystycznej byli zawodnicy którzy byli na tłuszczowych a masy mięśniowej im nie brakowało.
Raz miałem przygodę z taką dieta ale jéšcze na dużym deficycie kalorycznym i smalec leciał momentalnie łącznie z nadmiarem wody. Wiadomo że człowiek płaski jak deska i trochę męczarni.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Przede wszystkim warto zastanowić się jaki jest cel stosowania przez Ciebie diety ketogenicznej? Czego oczekujesz, co miałoby być według Ciebie lepsze, niż tradycyjnie zbilansowanej diecie we wszystkie składniki odżywcze? Jeżeli jesteś osobą doświadczoną i chcesz po prostu sprawdzić swoje samopoczucie i wpływ na organizm, to ok. W sytuacji osób początkujących i podążania za modą, zdecydowanie nie polecam.
Poza tym, aby ocenić dietę należy wkleić dokładnie wypełniony formularz ankiety działu i wrzucić kilka przykładowych dni zgodnie z opisem w regulaminie działu.