Wielu z was mnie zna

Przyblize Swoja Historie :
jako 16 letni dzieciak wazylem 146 kg

postanowilem sie wziasc za siebie i radykalnie zmienilem swoj tryb zycia oraz odzywianie :) w ponad rok schudlem do 92 kg

zafascynowany duzymi rozmiarami postanowilem zlapac troche masy

aktualna waga 110kg

wniosek nasuwa sie jeden : mam zaje****** wielka tendencje do tycia ! brak aerobow oraz dieta na + i tluszczyk wpada az milo patrzec

zatem postanowilem powrocic z redukcja. Ostatnimi czasy pisalo do mnie wielu forumowiczow z SFD. "Twoj dziennik zawsze mnie motywowal , prosze napisz jak wytrzymales tyle". Dziekuje wam serdecznie za mile slowa i dalsza motywacje do pracy !
Zatem ruszamy !
Cos o Mnie :

Waga : 110 kg (pewnie na skutek zmiany diety i dodania aerobow szybko spadnie)
Wzrost : 188-190 - nie znam dokladnego parametru ale raczej ten nizszy
Staz Trenignowy : 1,5 Roku - rok przemyslanych treningow i pol roku machania sprzetem aby sie zmeczyc.
Dieta : przechodzilem i Low-Carby i zbilansowane i wszelkie diety cud. Cenie sobie Low-Carb (ostro pali ale ciezki do utrzymania jak dla mnie).
Preferowane Rodzaje Aktywnosci : Silownia , Rower , Granie W Pilke.
Na Czym Planuje Oprzec Aktualna Redukcje : Trening FBW , Aeroby (granie w pilke , bieganie , rowerek) oraz w dni wolne od silowni TABATA lub HIIT.
Suplementy Diety :
wczesniej : Ostrowia , CM3 , Nitrobolon II , HMB , BCAA , Venom , Dyma Burn , Vita-Min Plus
aktualnie : Olimp Natural Whey Protein (koncentrat) , BCAA , Vita-Min Plus Olimp , Planuje spalacz , CM3
Dieta :
Sniadanie : placek(50 g owsianych + 3 jaja + oliva) + CM3
2 sniadanie : to samo co wyzej lub grahamka + serek wiejski lub makaron durum 50g + 200g kuraka
obiad (przedtreningowy) : 50g durum + 200g kuraka + warzywa + oliva + BCAA
po treningowy : bialko + CM3
po treningowy 2 (30 min po bialku) : 50g durum + 200g kuraka
kolacja : 200g kuraka + warzywa + oliva lub jajecznica z warzywami + oliva
przed snem : serek wiejski + warzywa + pestki dyni lub twarog zamiast wiejskiego
i mam teraz pytanie co do suplementacji : vitaminy brac w glownym posilku dnia czyli przed treningowym czy potreningowym ?
Cwiczenia :
FBW ! Rozpiska bedzie po kazdym treningu
Moj Plan bazuje na 4 glownych cwiczeniach
przysiad , martwy ciag sumo , wyciskanie na klate (hantle na plaskiej) oraz wioslowanie sztanga oburacz w opadzie tulowia.
gdy bedzie czas dorzucam do tego cwiczenia na barki , biceps , triceps oraz katuje brzuch(to napewno co trening.)
Zdjecia Dodam Pod Wieczor gdyz aktualnie brak aparatu.
Zatem Ruszamy !
============================
P.S
biore BCAA i heja na silownie :) rozpiska bedzie po treningu.
Nadzieja Polskiego Futbolu :
http://www.sfd.pl/Devi_Devi_/_Dziennik_Piłkarza_/_w_dół_kilka_kilo_i_będzie_miło-t576118.html#post1