cześć, w lipcu będe mieć 16 lat i mam taki problem z klatą, że jestem bardzo chudy, a brzuch mam duży, przez co mam dziwnie zapadniętą klatę (myślę że kurza) i wystają mi żebra pod klatą co nieładnie wygląda, ćwiczę 2,5 miecha, co zrobić żebym miał normalną klatkę ? jakie ćwiczenia proponujecie ? jakie suplementy stosować ?
...
cześć, w lipcu będe mieć 16 lat i mam taki problem z klatą, że jestem bardzo chudy, a brzuch mam duży, przez co mam dziwnie zapadniętą klatę (myślę że kurza) i wystają mi żebra pod klatą co nieładnie wygląda, ćwiczę 2,5 miecha, co zrobić żebym miał normalną klatkę ? jakie ćwiczenia proponujecie ? jakie suplementy stosować ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
bys zgolił Te kudły hehe.:P
a tak serio Cwicz Cwicz łap Mase i Soga Na Zachete.:)
tez tak zaczynałem (od Czegos trzeba zacząc Co nie)
pozdro.:)
a tak serio Cwicz Cwicz łap Mase i Soga Na Zachete.:)
tez tak zaczynałem (od Czegos trzeba zacząc Co nie)
pozdro.:)
...
Napisał(a)
o to zapytaj w dziale suplementacja i trening a nie w nasze foto!!Tam ci wszystko powiedza! A podstawa jest dieta, dzial odzywianie! Co do wygladu to cwicz dalej! Pozdro
... Top Mass TEAM :) ...
,, Jak Boli To Rośnie "
...
Napisał(a)
ćwicz jedz rośnij
nie wiem ja znam chłopaka co mial taki sam przypadek zaczął siedzieć na sfd przeglądał działy odżywianie trening wyłapał ładny plan na mase dołożył suple + diete i klatke teraz ładnie mu wybilo

Shut The f*** Up And Train !/
Ja Tu Tylko Sprzątam.........
...
Napisał(a)
poprostu nie masz klaty, brzuch masz na rowni z mostkiem, dlatego mozesz sądzic ze klata jest wypieta(tzn kurza) chudzielce tak mają:) trening + zarcie
elo
elo
yeeeh
...
Napisał(a)
masz poprostu jedna strone wyzej ? to jest kwestia złego ułozenia mostka - spowodowane nie ktorzy mowia ze szybkim wzrostem , brakiem witamin w okresie dzieciecym , zbyt duzym czasie przybywania w pozycji zgarbionej .
ja mam podobny problem troche przytyłem , musisz nabrac masy to ci sie lewa strony wyrówna troche . ale idealnie nie bedzie . 3maj sie
ja mam podobny problem troche przytyłem , musisz nabrac masy to ci sie lewa strony wyrówna troche . ale idealnie nie bedzie . 3maj sie
1
pozdrawiam
...
Napisał(a)
To generlanie nie wygląda na jakąś poważną wadę , jak zaczniesz ćwiczyć i będziesz jadł sensownie NIE zalewając się tłuszczem (jedzenie na noc etc) to powinno się poprawić .
Masy ci brak ;)
pozdr
Masy ci brak ;)
pozdr
----------------
Siłownia to jest TO i nie wolno pękać!
...
Napisał(a)
mi ta wada fizycznie wogole nie przeszkadza . kiedy moze miałem uraz psychiczny itd . teraz jest ok chociaz dalej mam odruch zasłaniania sie reka.
nabierz masy , wyrób klatka rozpietki rob i cwieczenia na takie sprezynie co sie rece rozciaga na boki . pozdrawiam
nabierz masy , wyrób klatka rozpietki rob i cwieczenia na takie sprezynie co sie rece rozciaga na boki . pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Masz do zwiedzenia nastepujace dzialy:
1. Zdrowie
2. Odzywianie
3. Trening
4. Suplementy
1. Zdrowie
2. Odzywianie
3. Trening
4. Suplementy
Koksy to nie wszystko http://www.sfd.pl/temat148281/
Nie masz koncepcji, zajrzyj tutaj http://www.sfd.pl/temat255388/
Patrz co jesz http://www.sfd.pl/temat280738/
Train smarter, not just harder!
...
Napisał(a)
a brzuch mam duży, przez co mam dziwnie zapadniętą klatę (myślę że kurza) i wystają mi żebra pod klatą co nieładnie wygląda, <<-- skad ja to znam :D ?
poprostu cwicz :) lap mase :) a pozniej wszystko sie wyrowna :)
poprostu cwicz :) lap mase :) a pozniej wszystko sie wyrowna :)
http://www.sfd.pl/search.asp <-- odpowiedz na wszystko !
...
Napisał(a)
Nie przejmuj się, w wieku dojrzewania to normalna sprawa... Spojrz na swoich rówieśników, napewno też są w takiej sytuacji :)... Czytaj forum i dobierz sobie odpowiednie ćwiczenia ;]
...
Napisał(a)
To generalnie nie wygląda na żadną wadę:/ Normalna klata tyle że nie wyćwiczona.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!