Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
63
Mam pytanie, chodząc regularnie na crossfit z zamiarem zrzucenia kilogramów jest możliwość zrzucenia ich czy jesli osoba ma nogi masywniejsze i zaczyna taki trening siłowy to nogi po prostu przybierają w mięśnie nie chudną a za razem stają sie wieksze jak i rece mając z nimi problem i chcąc miec je mniejsze niz umięśnione czy to przy crosficie jest mozliwe ? Zauważyłam ze osoby szczupłe staja sie jedrne i umiesnione naturalnie a osoby troche grubsze nie chudną ich miesnie sie rozrastaja i nic sie nie da zrobić czy to prawda?
Szacuny
4055
Napisanych postów
45417
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
345317
Wspomaga, ale minimalnie.Jeśli nie masz diety to nawet nie ma czego wspomagać. To trochę tak, jakbyś dokupiła pamięci, żeby wspomoc pracę komputera, ale...nie miałabyś samego komputera
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
63
Pisze ze nie da sie wlasnie. Wiele dziewczyn z podoba figura po tych wszystkich przysiadach z ciezarem itp staja sie jedrne i przy okazji barki strasznie szybko sie powiekszyly jak i uda po tym co widze dlatego zadaje te pytanie by sprawdzic jak jest na prawde i czy mam sie obawiac tego ze nabawie sie duzych miesni ktorych nie oczekuje
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
90343
Zapewniam Cię, że nie rośnie się w tydzień czy miesiąc.
Jeżeli nie będziesz tego naprawdę chciała to nie urośniesz. Kobiety nie zdobywają mięśni tak szybko, więc bez obaw.
Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2015-11-30 23:21:19
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
63
Cwicze juz 3 miesiace 5 razy w tygodniu mam zamiar to kontynuowac dlatego sie zabespieczam zebym nie zalowala pozniej poniewaz moj cel jest inny niz widoczny na innych tym bardziej ze za szczupla nie jestem