Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1872
Musze Cie zasmucić ale nie mam 31cm w łapie;) 39cm mam .gothmori09 skoro piszę z taką sprawa to nie licze że bd miał łape bez ćwiczenia więc tak-ćwicze.Azriellus ja mam plan treningowy rozpisany na 3dni na inne partie niż biceps na który zwracam szczególną uwage,ćwicze właśnie na modlitewniku,uginanie sztangi,uginanie przedramion ze sztangielkami z supinacją itp więc myślę że w miare ogarnięte mam ćwiczenia...ProSatan ja nie mam tłuszczyku na bicepsie powtarzam po raz kolejny-ćwiczę na biceps od 8miesięcy i mam sporą łape tylko chodzi mi żeby mięśnie te były widoczne bez napinania
Zmieniony przez - ferrnando w dniu 2011-09-08 19:20:02
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
"ProSatan ja nie mam tłuszczyku na bicepsie powtarzam po raz kolejny-ćwiczę na biceps od 8miesięcy i mam sporą łape tylko chodzi mi żeby mięśnie te były widoczne bez napinania"
Zaprzeczasz sam sobie.
Będą widoczne jeśli poziom tłuszczu i wody podskórnej będzie bardzo niski.
I weź też pod uwagę, że 2/3 obwodu ramienia to triceps ;)
Zmieniony przez - ProSatan w dniu 2011-09-08 19:50:25
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1872
Pro na serio nie mam tłuszczu na łapie;p co do tej wody to nie wiedziałem nic-przyznaje jak możesz napisz więcej coś o tym...ja11... nie napina się ciągle ma tak po prostu ,bez napinania bo nie wiem czy 8godzin by tak wytrzymał napinając sie;d
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
67
"chodzi mi żeby mięśnie te były widoczne bez napinania"
Wydaje mi się, że większa ilość powtórzeń z mniejszym ciężarem będzie odpowiednim ćwiczeniem. Mięśnie wyrzeźbione są bardziej jakby widoczne.
Szacuny
10
Napisanych postów
2350
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
41976
ferrnando jeszcze kilka postów wcześniej mówiłeś, że masz niski poziom bf. (Nie wiem czy wiesz, ale rzeźba to jest po prostu niski poziom tłuszczu organizmie)
A z tego co wiem to na rzeźbę to jest dieta nie trening...